Batavus Elektrische Fietsen

De collectie elektrische fietsen van Batavus bestaat uit verschillende systemen. U kan kiezen uit E-go, Bosch of het intelligente ION systeem. Het elektrische systeem vormt het hart van de elektrische en bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart.


"Alle elektrische fietsen van Batavus met de verschillenden systemen en motoren zijn te ervaren in onze showroom. Wij beschikken over een DEMO-park elektrische fietsen".
 

Highlights Batavus E-bikes met voorwielmotor

Batavus
Wayz E-go DeLuxe
Leverbaar vanaf €1899.-
Batavus
Wayz E-go Comfort
Leverbaar vanaf €1749.-

 

Klik hier voor meer Batavus elektrische fietsen met een voorwielmotor.


Highlights Batavus E-bikes met Middenmotor

Batavus
Milano E-go
Ga naar aanbieding
Batavus
Stream
Meer informatie
Batavus
Wayz E-go Active
Meer informatie
 

Klik hier voor meer elektrische fietsen met een middenmotor


Highlights Batavus E-bikes met achterwielmotor

Batavus
Mont Blanc Easy 10V

 
.
 

Accu & Actieradius 

Hoe ver wilt u fietsen? Dat is de vraag. Hoe langer de ritten, hoe meer capaciteit (aantal Wh) u nodig heeft. Een hoger aantal Wh staat voor meer actieradius. Batavus biedt bij diverse modellen een accu keuze. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf uw actieradius te bepalen. De accu kan op twee plaatsen verwerkt zijn, namelijk in het frame of in de bagagedrager. Een accu die verwerkt is in de drager is eenvoudig uitneembaar en makkelijk aan het zicht te onttrekken met bijvoorbeeld fietstassen. Een accu in het frame zorgt voor een laag zwaartepunt en een stabiele wegligging van de elektrische fiets. 
 


Terug naar de vorige pagina