Gazelle Privé Plan

Je eigen nieuwe Gazelle fiets voor een vast bedrag per maand.

* Kies jouw eigen Gazelle Prive Plan fiets
* Selecteer je fietsverzekering + pechhulp
* Selecteer je extra garantie (alleen bij e-bike)
* Vaste maandlasten, looptijd en rente
* Direct eigenaar van je nieuwe fiets
* Betrouwbare financiering
* Eenvoudig en snel geregeld


Zo werkt het Gazelle Privé Plan

Met het Gazelle Privé Plan is zorgeloos fietsen voor iedereen bereikbaar. Voor een vast bedrag per maand fiets jij nu echt zorgeloos weg op een gloednieuwe Gazelle. En je profiteert van extra voordelen, zoals ANWB Verzekering en Pechhulp. Bovendien regel je alles eenvoudig online. Hoe werkt dit?

 

1. Kies je Privé Plan fiets (e-bike of stadsfiets)
2. Selecteer je opties: ANWB Fietsverzekering en Pechhulp, accu, Verlengde Garantie en de looptijd van de financiering
3. Vul alle gevraagde (financiële) gegevens in 
4. Sluit eenvoudig de financiering in onze winkel of online af 
5. Zodra de overeenkomst rond is kan je de fiets ophalen in onze winkel. Je bent direct eigenaar. Geen verrassingen achteraf. 
 


 Wat kun je kiezen in het Privé Plan?

 

KIES JE ACCU
Wil je een elektrische fiets van Gazelle? Kies dan je eigen accu en actieradius! Onze Bosch en Impulse fietsen worden standaard geleverd met een zilveren accu. Kies je voor Panasonic? Dan krijg je altijd standaard een bronzen accu.

VERLENGDE GARANTIE
Gazelle fietsen zijn kwaliteitsfietsen, daarom kun jij bij een e-bike van Panasonic en Impulse twee jaar extra garantie kiezen op alle elektrische onderdelen. Kies deze optie bij het samenstellen van jouw financiering.

ANWB FIETSVERZEKERING EN PECHHULP
Geen zorgen meer als je fiets gestolen wordt of buiten jouw schuld om kapot gaat. Met de ANWB Fietsverzekering dek je de grootste risico’s af. Geen zorgen meer onderweg, want met de ANWB Pechhulp kom je altijd thuis. Selecteer dit bij jouw fiets en je bent zolang als je looptijd verzekerd.


Looptijd financiering

Bij het samenstellen van je eigen Privé Plan kies je een looptijd van de financiering. Je kunt kiezen om je fiets (inclusief eventuele verzekering, pechhulp, accu en verlengde garantie) in 24, 36 of 48 termijnen af te betalen. 
 Elektrisch voordeel

Kies je voor een elektrische Gazelle bij het Gazelle Privé Plan, dan geniet je van extra voordeel. Je kunt niet alleen je accu kiezen, ook de Verlengde Garantie op alle elektrische onderdelen is een keuze (bij Panasonic en Impulse, bij Bosch krijg je dit er standaard bij). En als jouw e-bike is uitgerust met een Panasonic of Impuls systeem krijg je bij afname van het gehele pakket (ANWB Fietsverzekering + Pechhulp en Verlengde Garantie) ook nogpakketkorting op de aanschafwaarde van de fiets. Zorgeloos genieten wordt zo wel heel erg voordelig.

 


Partners

Om je een compleet pakket aan te bieden heeft Gazelle voor het Gazelle Privé Plan gekozen voor betrouwbare partners. Daarin is de ANWB een perfecte partner voor kwaliteitsverzekeringen en jarenlange ervaring met pechhulp. Volkswagen Pon Financial Services verzorgt het betaalplan. Zij is één van de grootste kredietverstrekkers voor mobiliteit binnen Nederland. Zo maken wij samen zorgeloos fietsen voor iedereen bereikbaar!Lees meer over onze partners en de voorwaarden