Gazelle

Gazelle Premium dealer Schakelaar Tweewielers Zwolle. Schakelaar Tweewielers is een officieel erkend Gazelle Premium dealer.

Waarom een Gazelle Premium dealer?
Naast de zeer uitgebreide collectie Gazelle fietsen, heeft u de zekerheid van professioneel en getraind personeel. Tevens hebben wij als Gazelle Premium dealer exclusieve Gazelle modellen, waaronder de Gazelle Ultimate fietsen en enkele elektrische fietsen, zoals de compleet vernieuwde Gazelle Orange.


Zekerheid en Vakmanschap

Wanneer u bij ons een Gazelle fiets aanschaft bent u er zeker van dat uw nieuwe Gazelle of gebruikte Gazelle fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt door één van onze getrainde en gecertificeerde fietsmonteurs. Het is belangrijk dat uw Gazelle fiets op de juiste wijze en vakkundig wordt rijklaar gemaakt, niet alleen voor de levensduur van uw Gazelle fiets maar ook voor de veiligheid. Hoewel Gazelle haar fietsen zo onderhoudsarm maakt, is het toch noodzakelijk om tijdig een servicebeurt te laten uitvoeren. De eerste servicebeurt na 3 maanden fietsen is gratis. Daarna adviseren wij u de Gazelle fiets elk jaar te laten voorzien van een servicebeurt. Onze klanten krijgen naast de gratis eerste servicebeurt, korting op de tweede en derde servicebeurt.

"Koop uw Gazelle fiets bij Gazelle Premium Dealer Schakelaar Tweewielers. Snelle, vakkundige service en goed onderhoud zijn dan gegarandeerd".
 

Gazelle Privé Plan


Klik hier voor meer informatie over het Gazelle Privé Plan.

 

Gazelle Ultimate Fietsen

 

 


Elke Gazelle Ultimate geeft u zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Wij nodigen u uit om deze perfecte drie-eenheid zelf te ervaren door een proefrit te maken bij erkend Gazelle Ultimate dealer Schakelaar Tweewielers.

Klik hier voor meer informatie over de Gazelle Ultimate fietsen.


Gazelle Goed Gebruikt

Gazelle Premium dealer Schakelaar Tweewielers is ook gespecialiseerd in verkoop van jong gebruikte Gazelle fietsen. Alle gebruikte fietsen zijn volledig nagekeken, voorzien van een onderhoudsbeurt en hebben Bovag garantie van 3 tot 6 maanden. Het actuele aanbod goed gebruikte Gazelle fietsen vindt u op onze website. Klik hier voor het actuele aanbod goed gebruikte tweedehands Gazelle fietsen.
 

Meer Gazelle:

Gazelle Website
Gazelle Acties

Terug naar de vorige pagina