Nieuws

Black Friday Weekactie

22-11-2017

Black Friday Weekactie - Gratis verzending op accessoires en onderdelen. De Black Friday Weekactie is geldig van 22-11-2017 t/m 27-11-2017 en van toepassing op onze beide webshops. De actie is alleen geldig op fiets/scooter accessoires en onderdelen. Fietsen en Scooters zijn uitgesloten van de Black Friday actie. De minimale waarde van de aankoop voor deze actie is €15.- en de gratis verze..

Winterbeurt Fiets/E-bike

19-11-2017

Een winterbeurt voor de fiets of e-bike is geen overbodige luxe. Schakelaar Tweewielers heeft ook dit jaar weer een interessante winterbeurt actie voor de fiets of e-bike, waarbij onder andere de fiets of e-bike is zijn geheel wordt schoongemaakt en voorzien wordt van een speciale beschermlaag. KLIK HIER VOOR DE FIETS/E-BIKE WINTERBEURT ACTIE. ..

Cortina E-bike Testactie

16-05-2017

Wedden dat jij heel blij wordt van een Cortina e-bike? Geef je op om een dag, week of zelfs één maand lang gratis een hippe Cortina e-bike te testen. Er zijn verschillende fietsmodellen beschikbaar, op basis van de aanmeldingen wordt een kalender gemaakt. Vol=Vol, dus wees er snel bij!   Klik hier voor meer informatie ..

Geopend Cortina Brandspot

30-04-2017

Het hippe fietsmerk Cortina heeft op zaterdag 29 april 2017 een Cortina Brandspot bij Schakelaar Tweewielers geopend. Vanaf nu vind je bij ons de complete collectie Cortina-fietsen en accessoires onder één dak! De Cortina Brandspot is een compleet nieuw winkelconcept van het Nederlandse fietsmerk Cortina. Cortina is hét lifestylemerk voor fietsen en een belangrijke speler op d..

Cortina Refurbished Accu's

17-02-2017

Schakelaar Tweewielers biedt refurbished Cortina e-bike accu’s aan   Zwolle – Goed nieuws voor e-bike rijders én het milieu: fabrikant Cortina gaat als eerste e-bike merk in Nederland accu’s refurbishen. Dat betekent dat als een accu versleten is, de consument geen nieuwe e-bike of een nieuwe accu aan hoeft te schaffen, maar verder kan rijden dankzij een refurbished..

Prijzen scooters

12-02-2017

Prijzen scooters en bromfietsen Vanaf heden is het wettelijk verplicht om de prijzen van de scooters/bromfietsen inclusief de afleveringskosten weer te geven. Deze wijziging is vanaf nu toegepast op onze scooter website www.schakelaarscootershop.nl. Alle getoonde (netto) prijzen zijn vanaf nu inclusief kosten rijklaar. De specificatie van de prijs is bij de artikelomschrijving van elke scooter te..

Urban Proof Accessoires

09-02-2017

Urban Proof Met een unieke combinatie van een scherpe prijs, onderscheidend design en goede kwaliteit maken wij het fietsen nog makkelijker en leuker! Assortiment Urban Proof biedt meer dan leuke producten. Het is een totaalconcept van modieuze fietsaccessoires met opvallende motieven en trendy kleuren die onderling bijpassend zijn. De range aan artikelen is omvangrijk en bestaat uit fiet..

Peugeot Voordeel

16-01-2017

PEUGEOT SCOOTER VOORDEEL WEKEN Peugeot scooter voordeel weken bij Schakelaar Tweewielers. Tot 10 procent korting bij aankoop van een nieuwe scooter*. Zie voor meer informatie de scooterwebsite www.schakelaarscootershop.nl Klik hier voor het overzicht van alle Peugeot Scooter actiemodellen. Zie voor meer informatie ook onze scooter website www.schakelaarscootershop.nl..

Gazelle Privé Plan

29-10-2016

Het Gazelle Privé Plan is vernieuwd! Kon je eerst alleen de Orange C8 HFP bestellen, nu heb je keus uit 18 fietsen. Zo rijd je al een Gazelle Esprit voor maar € 11,40 p.m.. Of heb je liever een elektrische fiets voor een vast bedrag per maand? Je fietst al een e-bike vanaf € 40,44 p.m.. Wat is het Gazelle Privé Plan? Je kunt zelf online je Privé Plan samenstell..

Bovag Leasefiets

17-10-2016

BOVAG Leasefiets - Iets voor jou? Zonder investering een moderne fiets of een (High Speed) E-bike aanschaffen? BOVAG Leasefiets en Schakelaar Tweewielers maken dit mogelijk! Jouw werkgever faciliteert het en jij kan direct opstappen! BOVAG Leasefiets is inclusief onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en 24-uurs hulpdienst. Kortom zorgeloos zakelijk fietsen. Voordelen voor jou * Elk type..

Nieuwe Gazelle Orange

28-09-2016

De nieuwe Gazelle Orange! Omdat wat goed is, nóg beter kan! Al decennia lang is de Gazelle Orange één van onze verkooptoppers. Een model met zo’n eigen DNA dat het al jaren onze bestseller is en ieder jaar weer in de prijzen valt. En tóch geloven wij dat wat goed is, nóg beter kan. Met trots presenteren wij dan ook de nieuwe Gazelle Orange. Ons icoon, opnie..

Volg ons op Instagram

27-09-2016

VOLG SCHAKELAAR 2WIELERS NU OOK OP INSTAGRAM Op de hoogte blijven van het laatste scooternieuws? Volg ons dan ook op Instagram. Volgen ..