Sparta Elektrische Fietsen

De collectie elektrische fietsen van Sparta bestaat uit verschillende systemen. U kan kiezen uit E-motion, Bosch of het intelligente ION systeem. Het elektrische systeem vormt het hart van de elektrische en bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart.


"Alle elektrische fietsen van Sparta met de verschillenden systemen en motoren zijn te ervaren in onze showroom. Wij beschikken over een DEMO-park elektrische fietsen".
 

Highlights Sparta E-bikes met voorwielmotor

Sparta
F7e Ltd
Actieprijs €1599.-
Sparta
Regular-E 7V
Leverbaar vanaf €1499.-
Sparta
F8e
Leverbaar vanaf €1949.-
 

Klik hier voor meer elektrische fietsen met een voorwielmotor.


Highlights Sparta E-bikes met Middenmotor

sparta
M8i Ltd
Zie aanbieding
sparta
M8i Hydro
Leverbaar vanaf €2699.-
   


Highlights Sparta E-bikes met achterwielmotor

Sparta
ION RXS+
Klik op de foto voor aanbieding
Sparta
R10ti
Leverbaar vanaf €2699.-


 


Systemen sparta elektrische fietsen

Sparta E-motion 

De Sparta E-motion elektrische fietsen bieden een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Een prettig rijgedrag voor een relatief lage prijs. De Sparta E-motion elektrische fietsen met E-motion technologie zijn veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Het Sparta E-motion systeem wordt door Sparta toegepast in elektrische fietsen met voorwielmotoren en middenmotoren. Tevens heeft u bij alle Sparta E-motion modellen keuze uit verschillende accu's, waardoor u zelf de actieradius kan bepalen. De garantie op de Sparta E-motion modellen is standaard 2 jaar en uit te breiden tot 5 jaar. 

COLLECTIETOPPERS SPARTA E-MOTION


Sparta ION 

De Sparta elektrische fietsen met ION systeem zijn intelligent en dat biedt vele voordelen. De slimme software kan de aandrijving voortdurend verbeteren, ook al heeft u de elektrische fiets al enige tijd in bezit. In combinatie met de geavanceerde trapkrachtsensor biedt het Sparta ION systeem het hoogst mogelijke rijcomfort. Het Sparta ION systeem vindt u terug in fietsen met een voorwielmotor, middenmotor, en achterwielmotor. De voor- en achterwiel aandrijving van de ION technologie is bovendien volledig geruisloos. Ook bij alle Sparta ION modellen kan u kiezen uit verschillende accu's, waardoor u zelf de actieradius kan bepalen. De garantie op de Sparta ION modellen is standaard 2 jaar en uit te breiden tot 5 jaar.

COLLECTIETOPPERS SPARTA ION


Sparta Bosch 

Bosch staat bekend om zijn middenmotoren. De aandrijving van deze motoren wordt bepaald via een trapsensor. Hierdoor reageert Bosch nauwkeuriger op uw geleverde trapinspanning dan bijvoorbeeld het Sparta E-motion systeem. Het Bosch display is voorzien van een mini-USB aansluiting voor het bijladen van bijvoorbeeld u smartphone. Het display is bovendien te vervangen door het Bosch Nyon display waarmee een koppeling met uw smartphone mogelijk is en u gebruik kan maken van onder meer navigatie. 

COLLECTIETOPPER SPARTA BOSCH


De Innovaties van Sparta 


MIDDENMOTOR MET ION TECHNOLOGIE
De middenmotor wordt steeds populairder. Door de koppeling met de geavanceerde Sparta ION technologie is een nieuwe generatie middenmotor ontstaan. De 80Nm trekkracht wordt met de slimme software omgezet in een bijzonder krachtige, comfortabele aandrijving waar ION om bekend staat. Daarbij is het geluidsniveau tot een minimum beperkt.  


V-ION DISPLAY
Het nieuwe Sparta V-ION display is ontwikkeld op basis van ervaringen van de ION gebruikers. Het vernieuwde slanke design en de hoge resolutie maken het display nog overzichtelijker. 


Accu & Actieradius 

Hoe ver wilt u fietsen? Dat is de vraag. Hoe langer de ritten, hoe meer capaciteit (aantal Wh) u nodig heeft. Een hoger aantal Wh staat voor meer actieradius. Sparta biedt bij diverse modellen een accu keuze. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf uw actieradius te bepalen. De accu kan op twee plaatsen verwerkt zijn, namelijk in het frame of in de bagagedrager. Een accu die verwerkt is in de drager is eenvoudig uitneembaar en makkelijk aan het zicht te onttrekken met bijvoorbeeld fietstassen. Een accu in het frame zorgt voor een laag zwaartepunt en een stabiele wegligging van de elektrische fiets. 
 


Terug naar de vorige pagina