Sparta Fietsen

Sparta Plus dealer Schakelaar Tweewielers Zwolle. Schakelaar Tweewielers is een officieel erkend Sparta Demo Plus dealer.

Waarom een Sparta Demo Plus dealer?
Naast de zeer uitgebreide collectie Sparta (elektrische) fietsen, heeft u de zekerheid van professioneel, onder andere door Sparta getraind personeel. Tevens hebben wij als Sparta Demo Plus dealer exclusieve actiefietsen en een eigen demopark van de nieuwste Sparta Elektrische fietsen.
 

 


Zekerheid en Vakmanschap

Wanneer u bij ons een Sparta (elektrische) fiets aanschaft bent u er zeker van dat uw nieuwe of gebruikte Sparta (elektrische) fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt door één van onze getrainde en gecertificeerde fietsmonteurs. Het is belangrijk dat uw (elektrische) fiets op de juiste wijze en vakkundig wordt rijklaar gemaakt, niet alleen voor de duurzaamheid maar ook voor de veiligheid. Hoewel Sparta haar fietsen zo onderhoudsarm maakt, is het toch noodzakelijk om tijdig een servicebeurt te laten uitvoeren. De eerste servicebeurt na 3 maanden fietsen is gratis. Daarna adviseren wij u de fiets elk jaar te laten voorzien van een servicebeurt. Onze klanten krijgen na de gratis eerste servicebeurt, korting op de tweede en derde servicebeurten. Kortom, koop uw Sparta (elektrische) fiets bij Schakelaar Tweewielers. Snelle, vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.

Klik op onderstaande button voor de speciale uitgebreide Sparta pagina.

GA NAAR HET sparta HOOFDMENU