111e-scooter

Op zoek naar een elektrische scooter? Schakelaar Tweewielers ZwolleDe elektrische scooter wordt steeds populaierder in Nederland. Ook in Zwolle Overijssel zie je steeds meer elektrische scooters. Schakelaar Tweewielers Zwolle is exclusief dealer van onder andere Yadea en Sunra E-scooters. Binnenkort zal er nog een merk toegevoegd worden. Markleider Yadea E-scooters ontwikkelt en produceert meer dan 3 miljoen elektrische voertuigen per jaar. De high-end afgemonteerde e-scooters van Yadea zijn betrouwbaar, innovatief en hebben 2 jaar garantie. Yadea is als beursgenoteerd bedrijf in Hongkong de grootste fabrikant van elektrische scooters ter wereld. Yadea leidt ook qua exportvolume en exporteert naar meer dan 57 landen inclusief Nederland. Sunra naast Yadea ook een grote speler op de e-scooter markt. Sunra is bekend van onder andere de Miku Max E-scooter, de moderne elektrische opvolger van de populaire snorfiets.

ga naar e-scooter collectie


DE E-SCOOTER - KLAAR VOOR DE TOEKOMST


VOORDELEN E-SCOOTER

- Elektriciteit is goedkoper dan benzine
- Beter voor het milieu
- Thuis uw scooter opladen (uitneembare accu)
- Minder kosten onderhoud
 


COLLECTIETOPPER: YADEA G5

- High-end e-scooter met uitneembare middenaccu
- Tijdelijk geleverd inclusief de grootste 32Ah accu (bereik tot 60-80km)
- Voorzien van 12inch wielen, alu sub-frame en schijfremmen
- Fraai digitaal dashboard, USB aansluiting en alarm
Meer info yadea g5
 


Onze merken:
Wij zijn official dealer van de volgende e-scooter merken:

   

IN3! - GESPREIDE BETALING E-SCOOTER

Nieuw bij Schakelaar! In3, in 3 x gespreid betalen zonder rente! Komt een grote uitgave, zoals een e-scooter, of e-bike niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel.

MEER INFO IN3!


MAAK EEN PROEFRIT

E-scooter testen? Maak een proefrit bij Schakelaar Zwolle
Wij bieden de mogelijkheid om een proefrit te maken op een elektrische scooter. Meer weten? Breng een bezoek aan onze showroom of plan een afspraak.
MAAK EEN AFSPRAAK

 
Vragen?
Mochten er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Tevens is een afspraak of bezoek bij u thuis of bedrijf mogelijk.