ABUS helmen

Bij ABUS wordt vaak aan sloten gedacht. Maar wist u dat zij op het gebied van helmen ook een uitgebreide range hebben? Of het nu gaat om Urban, Road, Kids of Offroad: voor iedereen is er een ABUS helm. We geven je graag een inkijkje in het assortiment. De ABUS helmen zijn vanaf nu ook leverbaar in de vernieuwde winkel. Wij helpen u met advies en de helmen zijn te passen. Liever online bestellen? Dat kan, ook bij ABUS helmen is de verzending gratis!

Urban
Pedelec+
Wie op een high speed e-bike rijdt, moet in Nederland een helm dragen die voldoet aan de NTA 8776 norm. De Pedelec+ voldeed als één van de eerste helmen aan deze eisen. Met zijn speciale pasvorm biedt de helm extreme veiligheid op een speed pedelec. Bovendien onderscheidt de helm zich door unieke features, zoals een geïntegreerd regenhoes en LED-achterlicht.


Pedelec
De Pedelec kan gezien worden als het ‘kleine broertje’ van de Pedelec+. Deze helm is speciaal ontwikkeld voor e-bikers. Ook uitgerust met features, zoals LED-achterlicht en geïntegreerde regenhoes.

BEKIJK DE pedelec hELMEN 

Abus pedelec helmen

Road 
GameChanger
De ABUS GameChanger is dé ultieme aerodynamische helm voor fanatieke en veeleisende wielrenners. Ontwikkeld in samenwerking met de renners van het Movistar Team. Gemaakt voor maar één doel: de tegenwind verslaan. Niet voor niets rijden de professionals Nairo Quintana en Alejandro Valverde met deze helm. Wanneer je vecht voor elke seconde, de achtervolgers in je nek ademen en dat extra beetje vermogen telt, dan kan je niet om GameChanger heen.

bekijk de gamechanger helmen Aventor
Van de Alpe d’Huez, de Mont Ventoux tot aan de Col de Tourmalet. Als het gaat om maximale ventilatie bij de hoogste temperaturen dan is de Aventor de perfecte helm. De grote luchtopeningen staan garant voor een koel hoofd. De ingebouwde ActiCage – een structurele versterking in het EPS – zorgt voor maximale bescherming.

BEKIJK DE aventor HELMEN 
Offroad
Montrailer ACE MIPS
Van het bos of veld tot uitdagende trails. De robuuste MonTrailer van ABUS is klaar voor het ruige werk. Met zijn speciale design biedt de mountainbike helm maximale bescherming, laag gewicht en ultieme ventilatie. Uitgerust met de nieuwste snufjes, zoals een transparant vizier, Zoom ACE verstelsysteem en MIPS Protection System. Kortom: alles wat een fanatieke mountainbiker nodig heeft!

BEKIJK DE montrailer HELMEN Moventor
All-mountain helmen worden steeds interessanter voor mountainbikers. Dat is ook niet gek, want deze helmen is breed inzetbaar. Met de Moventor gaan mountainbikers veilig op pad. Een lichtgewicht helm, die zeer comfortabel is en ook nog uiterst goed ventileert dankzij de ActiCage.

BEKIJK DE MOventor HELMEN 


 

Kids
Smiley 2.0
Een helm die perfect is voor loopfietsen of als passagier in het kinderzitje? Dan is de Smiley 2.0 de ideale kinderhelm! Een startershelm met een grote reflector voor extra veiligheid. Met deze helmen zijn kinderen verzekerd van veilige kilometers.

Anuky
Voor een eerste kennismaking met het verkeer is de Anuky het ideale model. Met een afgevlakte achterkant is deze erg handig in een kinderzitje, maar ook voor de eerste zelfstandige meters op de fiets. De helm biedt extra bescherming voor kwetsbare gebieden van het hoofd, zoals de slaap en nek.

BEKIJK DE kids HELMEN