Cortina Voorjaarsactie 2021

De Common en E-Common is ontwikkeld voor een brede doelgroep. De modellen voldoen optimaal aan de wensen die we zien binnen gebruik in de stad: Door de dubbele drager en de accessoires kan de fiets eigenlijk overal voor worden ingezet. Ook is de fiets stabiel en robuust, zonder overdreven zwaar te worden of log te fietsen. Maar het allermooiste is dat de fiets, ondanks alle functionele mogelijkheden, erg stijlvol is. Denk hierbij aan de kenmerkende vorm in de achtervork, maar ook aan de vorm van de buizen en de simpele, maar mooie styling! Deze trendy fiets heeft een uniek frame in opvallende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een wel heel bijzondere voor- en achterdrager! De dragers hebben namelijk het geïntegreerde AtranVelo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een accessoire op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Dankzij de AVS-adapters op de voor- en achterdrager kan de fiets worden gestyled met vele mogelijke accessoires zoals kratten en manden. 

plan winkelbezoek afspraak


VOORJAARSACTIE


DE ACTIEMODELLEN

Aan de actie doen alle Cortina Common en E-Common modellen mee, behalve de Common Family en E-Common Family.
 
E-bike actiemodellen

Stadsfiets actiemodellen

COMMON STADSFIETS - GRATIS KETTINGSLOT

Bij aanschaf van een Common stadsfiets tussen 1 april en tot en met 31 mei 2021 ontvang je een gratis Cortina Kettingslot Barcelona t.w.v. € 42,95! Je kan het Cortina kettingslot eenvoudig aanvragen via de Cortina site: cortinafietsen.nl/barcelona .
BEKIJK DE COMMON COLLECTIE

 


E-COMMON LEASEN?

E-bike leasen? Dit kan bij Schakelaar Tweewielers. Wij zijn gespecialiseerd in fietsleas en werken samen met onder andere de volgende leasepartners:

   

E-COMMON E-BIKE - GRATIS ACCU UPGRADE

Bij aanschaf van een E-Common tussen 1 april en tot en met 31 mei 2021 ontvang je een gratis accu-upgrade. Er is keuze tussen een accu-upgrade van 450Wh naar 600Wh of van 600Wh naar 750Wh! Alle E-Common's doen mee aan de actie, behalve de E-Common family.

bekijk de e-common collectiePROEFRIT MAKEN?

Wij bieden de mogelijkheid om een Cortina Common e-bike of fiets te testen. Plan eenvoudig online je winkelafspraak en geef aan dat je graag een proefrit wil maken.
PLAN WINKELBEZOEK AFSPRAAK

 

FAQ

Kan ik ook inruilen bij deze actie?
Ja, inruil van een fiets, scooter of e-bike is ook bij deze actie mogelijk.

Kan ik ook gebruik maken van gespreide betaling?
Gespreide betaling in 3 delen is mogelijk, zonder kosten of rente (meer info)

Heb je vragen?
Mochten er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.