Zwols familiebedrijf sinds 1952
Tweevoudig winnaar Bovag monteur verkiezing
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Bezorgfiets Leasen

Elektrische Bezorgfietsen Leasen? Ga naar Schakelaar Tweewielers Zwolle

Met de elektrische bezorgfiets van Schakelaar Tweewielers bezorg je slim, snel en zorgeloos. Op zoek naar een slim alternatief voor de scooter? Kies dan voor een elektrische bezorgfiets. Robuust, groen én een stuk voordeliger. En zeker in de stad bezorg je maaltijden en pakketjes sneller dan ooit. Via Leasefiets regel je een elektrische bezorgfiets voor een vast bedrag per maand. De leaseprijs is inclusief onderhoud, reparaties en verzekering. Heb je speciale wensen wat betreft bijvoorbeeld bezorgkoffers, modellen bezorgfietsen of het plaatsen van je bedrijfslogo, neem dan contact met ons op.

Wist je dat je al voor nog geen €4.- per dag een elektrische bezorgfiets kan leasen? Klik op de button voor alle informatie of neem contact met ons op.

Elektrische bezorgfiets leasen

De voordelen van een elektrische bezorgfiets leasen:

- Geen benzine- en onderhoudskosten meer
- Slim vervoer voor een vast bedrag per maand
- Leasefiets regelt onderhoud, reparaties, verzekering en 24-uurs pechhulp
- Betere bereikbaarheid in de stad
- Draag bij aan een schoner milieu
- Berijdbaar voor bezorgers vanaf 15 jaar
​​​​​​​- Bezorgfietsen in de huisstijl van jouw onderneming

De elektrische bezorgfiets 

Steeds meer bezorgdiensten kiezen voor de elektrische bezorgfiets. En dat is logisch, want de elektrische bezorgfiets biedt vele voordelen. Een bezorgfiets heeft een luxe uitstraling, is milieu- en geluidsvriendelijk en wordt door klanten positief gewaardeerd. De nieuwste generatie bezorgfietsen biedt minstens zoveel bezorgcapaciteit en snelheid. En je kunt je bezorgfiets uiteraard helemaal laten uitvoeren in de huisstijl van je onderneming.

Lease een bezorgfiets en bespaar kosten

Maar er is meer: met een elektrische bezorgfiets bespaar je op alle fronten. Met een e-bezorgbike van Leasefiets heb je niet meer de onderhouds- en benzinekosten die een scooter met zich meebrengt. En de elektriciteit die je verbruikt is een stuk goedkoper dan benzine. Ook kun je bezorgfietsen uitrusten met GPS-trackers. Ideaal om onnodige kilometers te voorkomen.

Elektrische bezorgfiets leasen?

Door te leasen wordt de keuze voor een elektrische bezorgfiets helemaal aantrekkelijk. Je hebt geen hoge aanschafkosten meer. Voor een vast bedrag per maand beschik je over een elektrische bezorgfiets én alle service. Het onderhoud en de verzekeringen regelt Leasefiets. Is er acuut een reparatie nodig? Dan zorgen wij in no time voor een oplossing. Slim geregeld toch?

Meer weten over het leasen van een elektrische bezorgfiets? Stel je vraag aan onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden!