Gazelle Ultimate Algemene Informatie

Schakelaar Tweewielers is erkend en exclusief Gazelle Ultimate dealer. De Gazelle Ultimate fietsen zijn licht, hebben een slim design en robuuste kwaliteit. Ervaar zelf deze perfecte eenheid en maak een proefrit op de nieuwste Gazelle Ultimate modellen.
 

Gazelle Ultimate dealer Schakelaar Tweewielers Fietsenwinkel Zwolle

Gazelle Ultimate: Licht en Comfortabel

De Gazelle Ultimate fietsen zijn nog lichter dan de reguliere collectie Gazelle fietsen. Het hoogwaardige assortiment Gazelle Ultimate fietsen bestaat uit modellen met een carbon of aluminium frame. Dit samen met de zeer lichte vering zorgt voor een optimale fietsbeleving, die Gazelle in de nationale Fietstest 2015 maar liefst 2 categoriewinnaars opleverde met een beoordeling van vijf sterren.

Gazelle Elektrische Fietsen Ga naar Gazelle Ultimate Dealer Schakelaar Tweewielers Fietsenwinkel Zwolle


Gazelle Ultimate: Optimale Integratie

De Gazelle Ultimate fietsen zijn voorzien van de nieuwste innovaties in design en styling. Door de solide samenwerking met Shimano, Bosch, Magura, Gates, Curana en Continental zijn vele onderdelen perfect in de Gazelle Ultimate fietsen geïntegreerd. Deze onderdelen en goede samenwerking resulteren in ultiem fietscomfort en een strak uiterlijk. Nieuw is de samenwerking met Gates, een Duitse fabrikant die al jaren lang gespecialiseerd in het maken van v-snaren (beltdrive), die wordt toegepast in de nieuwe Gazelle Ultimate S8. Het fietsen met een Gazelle Ultimate met beltdrive is superieur, licht, direct en onderhoudsvrij.

Gazelle Ultimate S8 leverbaar bij Gazelle Ultimate dealer Schakelaar Tweewielers Fietsenwinkel Zwolle


Gazelle Ultimate: Solide onderdelen

Op de Gazelle Ultimate fietsen worden uitsluitend hoogwaardige onderdelen gebruikt die het onderhoud tot het minimum beperken. Bovendien ontvangt u bij aanschaf van een Gazelle Ultimate bij Schakelaar Tweewielers een onderhoudsplan met een gratis servicebeurt en korting op twee volgende onderhoudsbeurten, zodat uw Gazelle Ultimate is perfecte conditie blijft. Bovendien geldt voor de frames een garantie van 15 jaar op materiaal- en constructiefouten. Verder heeft u 10 jaar garantie op de niet-verende voorvorken. Op verende voorvorken is 5 jaar garantie van toepassing, bij de overige onderdelen is dit 2 jaar. Gazelle heeft een eigen testlaboratorium waar uitvoerig wordt getest.

Gazelle Ultimate C11 Leverbaar bij Gazelle Ultimate Dealer Schakelaar Tweewielers Fietsenwinkel Zwolle


Gazelle Ultimate: High Modulair Carbon

De carbon frames van Gazelle Ultimate fietsen zijn uit speciaal geselecteerd High Modulair Carbon met een 3K finish. Hierdoor is het frame zeer licht van gewicht. Zo koppelt carbon sportiviteit en snelheid aan superieur comfort.

Op zoek naar een Gazelle Ultimate - Ga naar Schakelaar Tweewielers Fietsenwinkel Zwolle

Gazelle Ultimate: Aluminium frames

Lichtgewicht en sterk, dat zijn de frames van de Gazelle Ultimate. Gemaakt van 7005-T6 double-butted aluminium. 7005-T6 double-butted aluminium maakt het mogelijk het gebruik van aluminium nauwgezet te doseren. Door deze techniek is het frame extreem licht en supersterk. In de Gazelle Ultimate collectie zijn er verschillende aluminium frames leverbaar met twee afwerkingsniveaus. Een frame die gelast is met een zeer mooie finish van hoge kwaliteit ‘smooth welding’ of een frame waarbij de framebuizen naadloos in elkaar overlopen, zodat de las niet meer zichtbaar is ‘handpolished weld’. De kabels zijn weggewerkt door het frame, wat de strakke afwerking benadrukt en maximale bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf.

Terug naar de vorige pagina