Zwols familiebedrijf sinds 1952
Tweevoudig winnaar Bovag monteur verkiezing
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Segway E110SE Launch Edition

Escooter

Segway E110SE Launch Edition

E110SE Launch Edition

Segway

Nieuw en exclusief leverbaar bij Schakelaar Zwolle. Schakelaar is official Segway E-scooter dealer. Segway eScooter E110SE versnelt je avontuur! De allereerste Segway eScooter de E110SE nu beschikbaar! Met een stijlvolle Jet Black matte afwerking, een bereik van maximaal 97 km en vele slimme functies die zijn aangesloten op uw smartphone, heeft de eScooter E110SE Launch Edition het allemaal! Koop nu de Segway eScooters E110SE Launch Edition bij Schakelaar Zwolle en ontvang een extra cool cadeau, de Segway Drift W1 e-skates. Stijlvoller dan dit wordt het niet!

- Actieradius tot 97 km
- Golden Riding Triangle
Antidiefstalfunctie met AHRS
Slim vergrendelings-/ ontgrendelingssysteem (RideyGo)
Airlock Systeem Sensorsdetectie (Parkeren en Zitten)
Slimme functies in de mobiele app
EBS: Energieterugstellend remsystee Smart Battery Management System
​​​​​​​- Een verplaatsbare batterij is inbegrepen

Unsplash

Slimme en betaalbare escooter

Segway


​​​​​​​Antidiefstal geactiveerd door AHRS
Dankzij het AHRS (Attitude and Heading Reference System) is uw eScooter beschermd tegen diefstal.*De geïntegreerde 4G-compatibele simkaart en gps kunnen de locatie van de eScooter op elk moment volgen. Bovendien detecteert het slimme beveiligingssysteem van de Segway eScooter elke onregelmatige beweging en stuurt binnen enkele seconden een melding naar uw smartphone. Ten slotte, als uw eScooter eenmaal is vergrendeld met een batterij erin, zullen ongebruikelijke acties zoals duwen, bewegen of toegang krijgen tot het voertuig het alarmsysteem activeren. *Eerste 2 jaar kosteloos data abonnement, vervolgens tegen betaling eventueel te verlengen. Wij introduceren het RideyGo! Intelligent systeem

Bespaar kostbare tijd dankzij de verschillende nieuwe functies zoals de Airlock-functie, parkeer- en zitsensoren en het RideyGo! intelligente systeem. RideyGo! is een combinatie van slimme technologieen die het proces van vergrendelen / rijden / ontgrendelen terugbrengt van 8 naar 5 stappen. Het Airlock-systeem binnen RideyGo! zet je eScooter automatisch aan / uit zonder een fysieke sleutel te gebruiken. In plaats daarvan stelt de Bluetooth-verbinding op je smartphone* je in staat deze functie te activeren wanneer je binnen de 2-10 meter van de eBrommer bent en deactiveert wanneer je buiten deze afstand bent.
 
* Bluetooth-verbinding tussen eScooter en smartphone is vereist
 
Slim UX-dashboard
Het intuïtieve digitale en gekleurde dashboard geeft de bestuurder in één oogopslag alle nodige informatie: snelheid, batterijniveau, verschillende borden (richtingaanwijzers, foutcode, READY-bord enz.), Rijmodus, Bluetooth-connectiviteit en nog veel meer. De LED-lampjes aan beide uiteinden van het scherm veranderen van kleur afhankelijk van de status van de eScooter:

- Oranje: de parkeerstandaard is niet ingeschoven of er zit geen berijder op het zadel
- Blauw: je bent klaar om te gaan!
- Rood: waarschuwing of fout
- Groen: doorlopend energieterugwinning (EBS)
*Bluetooth-verbinding tussen eScooter en smartphone is vereist

Golden Riding Triangle, voor een Gouden Reis
Het structurele ontwerp van de Segway eScooter is geoptimaliseerd om een soepele eersteklas rijervaring te bieden. De plaatsing van het batterijcompartiment onder het voetpedaal maakt het zwaartepunt van het voertuig lager. Deze plaatsing geeft je de behendigheid en de stabiliteit die je nodig hebt tijdens je rit, evenals veel opbergruimte onder het zadel (27 L). De Golden Riding Triangle zorgt voor een balans om je houding zo aangenaam, comfortabel en veilig mogelijk te maken.
 
Smart Matrix LED-koplamp
De LED-koplamp is ontworpen met een unieke matrixstructuur en een volledig horizontaal display vooraan om een bredere lichtbundel te produceren en uw pad voor u te verlichten. De koplamp biedt een eersteklas ervaring en volgt de missie van het Segway om altijd slimmere en energiezuinigere producten te bouwen.

Upgrade uw eScooter met de mobiele APP
Naast de fysieke sleutel heeft u via de Segway-Ninebot APP een geïntegreerde smart key op je smartphone. De slimme mobiele APP biedt ook tal van andere handige functionaliteiten zoals:

- Vergrendelen en ontgrendelen van de eScooter (Airlock-systeem)
- Biedt gegevens voor elke rit
- Vertelt waar je geparkeerd hebt
- Antidiefstalsysteem: stuurt meldingen wanneer de eScooter beweegt en laat u deze volgen
- Geeft u toegang tot aftersales-service

Houd er rekening mee dat na de eerste 2 jaar dat de Scooter is verbonden, het 4G-abonnement niet meer gratis is, ongeacht de eigendomswijziging.

Veilig remsysteem
De eScooter heeft aparte hydraulische schijfremmen voor en achter. In combinatie met ons geavanceerde EBS (Electronic Braking System) zorgt dit voor een gecontroleerde en veilige remomgeving terwijl tegelijkertijd energie wordt teruggewonnen.

Afgestemde schokabsorptie
Het schokabsorptiesysteem (voor en achter) op de Segway eScooter absorbeert trillingen van de weg en heft hobbels op voor een soepeler rijgedrag. Zelfs op moeilijk terrein de maakt de Segway eScooter indruk.​​​​​​​

Personaliseer en kies de rijmodus die bij je past
Afhankelijk van welk model u heeft (model 25 km / u of 45 km / u), zijn er 3 rijmodi die kunnen worden aangepast op de mobiele app en gemakkelijk kunnen worden omgeschakeld met de + en - knop op het stuur.

Modus 1 is de langzaamste en zuinige modus, zodat u profiteert van een langere batterijduur.
Modus 2 is de standaardmodus, de perfecte balans tussen batterijduur en snelheid.
Modus 3 is de snelste modus, u kunt de maximale snelheid van uw eScooter bereiken.

Om meer comfort aan uw rijervaring toe te voegen, kunt u de cruisemodus ook direct en eenvoudig op het stuur activeren.
 
Profiteer van het Smart Battery Management System (BMS)
De Segway eScooter heeft het Smart Battery Management System (BMS) 6.0 wat zorgt voor een langere batterijduur en meerdere slimme functies biedt. Dankzij het BMS 6.0 heeft uw eScooter minder onderhoud nodig. Het zal niet alleen de hoeveelheid stroom controleren, de laadsnelheid regelen en uw realtime informatie aanpassen wanneer de batterij eeg raakt, maar het zal ook voorkomen dat de batterij te hoog / te laag wordt opgeladen.

Unsplash