CORTINA COMMON: TRENDY FIETS MET EEN BIJZONDER FRAME

CORTINA COMMON: TRENDY FIETS MET EEN BIJZONDER FRAME Cortina groeit mee met haar doelgroep en durft te vernieuwen! “Young professionals” zoeken vaak een lichtgewicht, sportieve transportfiets. De Cortina Common is zo’n fiets. De Cortina Common valt op door het uitgesproken frame en het multifunctionele AVS-systeem waarmee je heel eenvoudig de gaafste accessoires zo op je voor-en achterdrager kunt klikken! De Cortina Common is in 4 verschillende uitvoeringen en meerdere kleuren verkrijgbaar; daardoor is er altijd wel een Common die bij uw klant past.
 

Cortina Common wint EUROBIKE Award

De Cortina Common heeft op de EUROBIKE in Friedrichshafen een award in de wacht gesleept. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo Systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Cortina Common, het fraaie frame en het bijzondere AVS-systeem.

GA NAAR CORTINA COMMON FIETSEN123


Cortina accessoires met AVS: perfect match!

Elke Cortina Common is uitgerust met het AVS-systeem dat in 2018 een Red Dot Award heeft gewonnen. De verschillende Cortina accessoires met AVS zijn lichtgewicht, makkelijk afneembaar en passen naadloos op het AVS-systeem. Handige geïntegreerde oplossingen die de Cortina Common zowel voor mannen als vrouwen een unieke look geven. De collectie Cortina Accessoires met AVS bestaat uit 5 verschillende manden, één dubbele fietstas, twee adapters en een voordrager. Met deze accessoires kan de fiets compleet worden afgestyled!
 

De manden Seoul, Tokyo, Delhi, Montreal en Amman zijn allemaal gemaakt van licht aluminium en hebben een bodemplaat van bamboe. De Seoul en Tokyo zijn zowel in chroom als mat zwart verkrijgbaar. De Riga is een dubbele fietstas, gemaakt van waterafstotend polyester en verkrijgbaar in meerdere kleuren. De twee verschillende adapters en voordrager kunnen elke standaardfiets geschikt maken voor een Common mand of fietstas. Maar iedere accessoire kan ook geschikt worden gemaakt voor de Cortina Common. Dat is nog eens handig!
GA NAAR CORTINA COMMON ACCESSOIRES12


Common-tag maakt fiets uniek

Na aankoop van een Cortina Common, kan u via https://www.cortinafietsen.nl/common-tag een persoonlijke tag bestellen. Deze tag heeft voldoende ruimte voor een naam of een mooie quote en maakt zo de fiets uniek! Na bestelling, wordt de Common tag naar het door u opgegeven adres gestuurd. De Common tag is eenvoudig op de zadelbuis te bevestigen.