Cortina Refurbished Accu's

Cortina Refurbished Accu's

Schakelaar Tweewielers biedt refurbished Cortina e-bike accu’s aan

 
Zwolle – Goed nieuws voor e-bike rijders én het milieu: fabrikant Cortina gaat als eerste e-bike merk in Nederland accu’s refurbishen. Dat betekent dat als een accu versleten is, de consument geen nieuwe e-bike of een nieuwe accu aan hoeft te schaffen, maar verder kan rijden dankzij een refurbished accu waarin de cellen vervangen zijn. Als Cortina Brandspot biedt Schakelaar Tweewielers  klanten ook de mogelijkheid om een refurbished Cortina accu te bestellen. Dit scheelt niet alleen in de portemonnee, maar  ook in de enorme afvalstroom van afgedankte accu’s.
 
E-bikes zijn razend populair en vormen voor consumenten steeds vaker een interessant en duurzaam alternatief voor een tweede auto of  voor het openbaar vervoer. In Nederland rijden inmiddels 1,3 miljoen e-bikes rond. De levensduur van een e-bike wordt bepaald door de slijtage van de accu. Na verloop van tijd, afhankelijk van het aantal opladingen en het gebruik, heeft een e-bike een nieuwe accu nodig en beland het oude exemplaar op de afvalberg. Cortina heeft nu het voortouw genomen in het refurbishen van e-bike accu’s, waardoor versleten accu’s een tweede leven krijgen.
 

Zo goed als nieuw

Schakelaar Tweewielers biedt de service aan voor de gebruikers van de Cortina e-bike met het 24V systeem. Het werkt als een ruilsysteem; je levert je oude accu in bij Schakelaar Tweewielers en dan kan je een refurbished Cortina accu kopen met nieuwe batterijcellen. Hierdoor is de capaciteit weer 100% en presteert de e-bike weer op volle kracht. Bij de aankoop van een refurbished accu heb je opnieuw de keuze uit een actieradius van M, L, XL of XXL. Cortina geeft op refurbished accu’s 12 maanden garantie. Het financiële voordeel voor de consument ten opzichte van de aanschaf van een geheel nieuwe accu varieert van €110 tot €200.
 

Klik hier voor het assortiment refurbished accu's.

Opmerking! Indien er geen accu's worden weergegeven bij bovenstaande link, is er op dat moment geen voorraad. Wij adviseren dan om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen informeren over de levertijd. Indien gewenst kunnen wij ook een accu voor u reserveren.


Refurbishen is hot

Refurbishen is een trend die momenteel in allerlei sectoren te zien is. Letterlijk staat de term refurbishen voor ‘producten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen, met nagenoeg dezelfde werking als in nieuwstaat.’ Smartphones, laptops en zelfs horloges; allemaal items die refurbished worden en het product dus een langere levensduur geven.