CORTINA ZOMERACTIE (E)U4 SOLID BIJ SCHAKELAAR!

CORTINA ZOMERACTIE (E)U4 SOLID BIJ SCHAKELAAR! Met de introductie van de Cortina U4 Solid en Cortina E-U4 Solid presenteert Cortina de welbekende U4 en E-U4 in een compleet nieuw design. Met de Cortina Solid collectie is aan ieder detail gedacht. Door de zwarte banden met caramelkleurige sidewalls, de reflecterende details, de branding op de velgen en matte Solid kleuren spreekt deze nieuwe lijn uiteraard een zeer breed publiek aan! De compleet nieuwe styling en de nieuwe varianten, zoals de e-bike (met middenmotor) maken de Cortina U4 Solid fietsen en e-bikes ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Deze fiets past zeer goed bij jongeren en jongvolwassenen omdat het een echte eye-catcher is. Vorm en functie gaan natuurlijk hand in hand, dus is er ook goed gedacht aan veiligheid en beveiliging! De bijpassende accessoires maken het plaatje helemaal af. De Solid fietsen zijn er uiteraard als gewone transportfiets, maar ook als e-bike met voor- en middenmotor, en als Mini-model: de Cortina U4 Mini Solid.
 
ZOMERACTIE CORTINA (E)-U4 SOLID TRANSPORT
Ter introductie van de Solid lijn loopt van 1 juli t/m 1 september de Cortina – C’S MINE zomeractie. Koop je in de actieperiode een Cortina U4 Transport Solid dan ontvang je een GRATIS Cortina Barcelona AXA chain lock t.w.v. €42,95 na aankoop. Bij de Cortina E-U4 Solid ontvangt je tevens een GRATIS accu-upgrade t.w.v. €150.-. Het gratis kettingslot is door AXA speciaal voor Cortina gemaakt. Het kettingslot is gemaakt door AXA, 95cm lang en is ART**-goedgekeurd. De 'Don't touch my Cortina'-opdruk maakt het slot extra bijzonder. 

 

CORTINA U4 SOLID TRANSPORTFIETS
De prijs voor de Cortina U4 Solid met 3 versnellingen en handremmen is € 699. De prijs voor de Cortina U4 Solid met 7 versnellingen, handremmen en naafdynamo is € 779.-.De prijzen zijn geldig t/m 30 september.
BEKIJK de cortina u4 solid fietsen

CORTINA E-U4 SOLID E-BIKES
De Cortina E-U4 Solid met Bafang middenmotor en 7 versnellingen heeft een prijs van €1999.-. De Cortina E-U4 Solid met voorwielmotor en 7 versnellingen kost €1699.-. een  De prijzen voor de e-bikes zijn inclusief lader en instapaccu. Ook deze prijzen zijn geldig t/m 30 september.
BEKIJK DE CORTINA e-U4 SOLId e-bikes 

 

Hoe ontvang je het gratis Cortina Barcelona AXA chain lock?
Na aankoop van je Cortina Solid fiets of e-bike ga uiterlijk 30 september naar www.cortinafietsen.nl/csmine.  Hier vul je de adresgegevens in + upload van de factuur. Facturen met datum tot het einde van de officiele actieperiode (t/m 1 september) komen in aanmerking. Vervolgens wordt het cadeau direct vanuit Cortina gratis naar je opgestuurd.


Zo'n accu-upgrade, hoe werkt dat?
Je ontvangt tijdens de actieperiode bij aankoop van een Cortina E-U4 Solid een gratis accu-upgrade. Bij een Cortina E-U4 Solid RB7 met Bafang M300 middenmotor ontvangt je een 450Wh accu voor de prijs van een 340Wh accu. Een 750 Wh accu ontvangt je voor de prijs van een 450Wh accu.Bij een Cortina E-U4 Solid RB7 met voorwielmotor ontvangt je een 400Wh accu voor de prijs van een 300Wh accu. Een 500Wh accu ontvangt je voor de prijs van een 400Wh accu. Zo bespaar je maar tot liefst €150.-! De korting wordt direct in de winkel verwerkt.