Koop je e-bike of fiets eenvoudig online bij Schakelaar Zwolle!

Koop je e-bike of fiets eenvoudig online bij Schakelaar Zwolle! Koop nu je fiets of e-bike online bij Schakelaar Tweewielers! Blijf in beweging, maar dan wel fashionable met een gave e-bike of fiets van bijvoorbeeld Cortina, Batavus of Gazelle! Gelukkig kan je vanaf 3 maart weer op afspraak winkelen bij Schakelaar Tweewielers. Toch liever online bestellen? Dat kan! Bestel jouw nieuwe of tweedehands e-bike of fiets eenvoudig via de webshop. Onze eigen bezorgservice zorgt ervoor dat jouw nieuwe e-bike of fiets perfect afgemonteerd, op maat afgesteld en op afspraak bij je thuis bezorgd wordt. Na het plaatsen van je bestelling plannen wij een persoonlijke afleverafspraak, zodat je hiervoor niet de deur uit hoeft. 
 
PLAN WINKELBEZOEK AFSPRAAK

Update! Vanaf 3 maart is winkelen op afspraak weer mogelijk!


Bekijk de collectie en actuele voorraad
Kies een categorie en bekijk de actuele aanbod e-bikes en fietsen. Voorradige e-bikes en fietsen zijn direct te bestellen. Bij de fiets of e-bike wordt aangegeven of het model voorradig en direct beschikbaar is. Indien het model een langere levertijd heeft is de fiets te reserveren. Vervolgens nemen wij contact op met de informatie over de beschikbaarheid.
AANBOD/voorraad NIEUWE E-BIKES 
AANBOD/voorraad NIEUWE FIETSEN

Aanbod tweedehands fietsen en e-bikes:
Actueel aANBOD TWEEDEHANDS


Bezorging:
Bezorging binnen Nederland is mogelijk. Voor het bezorgen van fietsen en e-bike rekenen wij bezorgkosten. De levertijd bij voorradige fietsen of e-bikes is 1 tot 3 werkdagen en gaat op afspraak. De fiets of e-bike wordt afgemonteerd en op maat bezorgd.

Telefonisch advies of bestellen?
Voor persoonlijk advies of het plaatsen van een bestelling kan je ook bellen. Ivm de lockdown zijn er wel aangepaste openingstijden. Zie voor de tijden en bereikbaarheid de volgende link.

CONTACT OPNEMEN