Koop je scooter eenvoudig online bij Schakelaar Zwolle!

Koop je scooter eenvoudig online bij Schakelaar Zwolle! Koop nu je scooter online bij Schakelaar Tweewielers! Gelukkig kan je vanaf 3 maart weer op afspraak winkelen bij Schakelaar Tweewielers. Toch liever online bestellen? Dat kan! Bestel jouw nieuwe of tweedehands scooter of e-scooter eenvoudig via de webshop. Onze eigen bezorgservice zorgt ervoor dat jouw nieuwe scooter volledig rijklaar, voorzien van kenteken en op afspraak bij je thuis bezorgd wordt. Na het plaatsen van je bestelling plannen wij een persoonlijke afleverafspraak, zodat je hiervoor niet de deur uit hoeft. 

 

Bekijk de collectie en actuele voorraad
Kies een categorie en bekijk de actuele aanbod e-scooters en scooters. Voorradige scooters zijn direct te bestellen. Bij elk model wordt aangegeven of de scooter voorradig en direct beschikbaar is. Indien het model een langere levertijd heeft is de scooter te reserveren. Vervolgens nemen wij contact op met de informatie over de beschikbaarheid.


Aanbod nieuwe scooters en e-scooters: 
AANBOD SCOOTERs 25km
AANBOD SCOOTERS 45KM

Aanbod tweedehands scooters:
AANBOD TWEEDEHANDS


Bezorging:
Bezorging binnen Nederland is mogelijk. De levertijd bij voorradige scooters is 2 tot 5 werkdagen en gaat op afspraak.

Telefonisch advies of bestellen?
Voor persoonlijk advies of het plaatsen van een bestelling kan je ook bellen. Ivm de lockdown zijn er wel aangepaste openingstijden. Zie voor de tijden en bereikbaarheid de volgende link.

CONTACT OPNEMEN