NIEUW BIJ SCHAKELAAR! GAZELLE ULTIMATE C8+ HMB

NIEUW BIJ SCHAKELAAR! GAZELLE ULTIMATE C8+ HMB
De Gazelle Ultimate C8+ HMB fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Gazelle Ultimate een lust voor het oog. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Gazelle Ultimate C8+ HMB heerlijk stabiel. Voor extra comfort zorgen de lederen handvatten, brede banden en geveerde voorvork met geïntegreerde remmen. Niet eerder was sportief fietsen zó comfortabel.
 
  • Dynamisch design
  • Geïntegreerde accu
  • Brede 47 mm banden

Stabiel Frame - Uitstekende wegligging
Het stabiele en zeer stijve frame zorgt voor een uitstekende en betrouwbare wegligging. Niet alleen door bochten maar ook rechtuit en heuvelaf. Tevens ben je zo op snelheid.

Hydraulische remmen
Het Magura remsysteem is krachtig, sterk en remt soepel. De remblokjes hoef je niet zelf af te stemmen en eris weinig tot geen onderhoud nodig door het gesloten systeem. Bij hydraulische velgremmen worden de remblokjes met behulp van oliedruk op de velg gedrukt.

Naafversnelling
Bij een naafversnelling zijn de tandwielen verborgen in de naaf van het achterwiel. De naafversnelling is gevoelig voor de druk die ontstaat tijdens het trappen, schakel daarom altijd als je niet trapt. Dit type versnelling heeft minimaal onderhoud nodig, heeft geen zichtbare tandwielen en wordt vaak gecombineerd met een gesloten en open kettingkast. 

Bosch Active Line Plus - Geïntegreerde accu
De krachtige en robuuste Bosch Active Line Plus middenmotor zorgt ervoor dat je ontspannen en snel op je bestemming aankomt. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Bosch middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. Perfect voor een ritje door de natuur of de dagelijkse boodschappen. Bosch Active Line Plus is ideaal voor vlak en heuvelachtig terrein, heeft een walk assist tot 6 km/u en de accu is geïntegreerd in het frame.

BEKijk ultimate c8+ hmb