Fietslease biedt grote kansen
14-06-2020

Fietslease biedt grote kansen

Fietslease! Nieuwe fiscale fietsregeling biedt grote kansen. Schakelaar Zwolle omarmt nieuwe fietsleaseregeling met leasepartners Lease A Bike en Frieslandlease!
 

  • Fiets van de zaak vanaf 1 januari aantrekkelijk voor werkgever én werknemer
  • Gloednieuwe e-bike al vanaf een paar euro per maand inclusief service, verzekering en onderhoud
  • Nieuwe fiets eenvoudig lokaal uit te zoeken


Sinds 1 januari 2020 is er een gunstige fiscale fietsregeling die de fiets van de zaak een sterke impuls heeft gegeven. Schakelaar Tweewielers speelde daar snel op in en is partner geworden van LEASE A BIKE. Doet je werkgever mee aan de nieuwe fietsregeling dan kun je als inwoner van Zwolle een fiets of e-bike uitzoeken bij Schakelaar Zwolle.
 

De fiets, en dan met name de e-bike, is steeds vaker een serieus alternatief voor auto en openbaar vervoer. Met een e-bike sta je niet in de file en zijn parkeerproblemen verleden tijd; daarbij is fietsen goed voor de gezondheid en de luchtkwaliteit. Deze voordelen zijn belangrijk voor werknemers én werkgevers. Recent onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat door de komst van de e-bike de bereidheid om de fiets te pakken naar het werk gestegen is van 7 naar 15 kilometer enkele reis.


7 procent bijtelling
"Per 1 januari 2020 komt er een nieuwe fiscale regeling, waardoor de fiets van de zaak weer een heel aantrekkelijke en voordelige optie wordt, zowel voor werkgever als werknemer. Als de werkgever een fiets ter beschikking stelt, betaalt de werknemer 7 procent bijtelling en kan de fiets zowel zakelijk als privé worden gebruikt zonder ingewikkelde administratie. Ondanks alle bekende voordelen die de fiets biedt, is de prijs nu vaak een belangrijke reden om er (nog) niet voor te kiezen. Met de nieuwe regeling fiets je als werknemer in de praktijk al vanaf een paar euro per maand op een gloednieuwe e-bike!", aldus de enthousiaste fietsendealers. Aan het einde van de leaseperiode krijgt de fietser ook nog eens de mogelijkheid om de fiets voor een zeer aantrekkelijk bedrag over te nemen.


Gemak
Zij leggen uit hoe simpel het werkt: "LEASE A BIKE regelt eigenlijk het gehele leaseproces van A tot Z via simpele digitale stappen en neemt de hele papierwinkel uit handen voor werkgever en werknemer. De werkgever kan werknemers met één klik op de knop toestemming geven voor het leasen van een fiets. De werknemer heeft vrije keuze voor het type fiets. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed-pedelec Vervolgens kan de werknemer eenvoudig bij ons in de winkel een nieuwe fiets of e-bike uitzoeken, altijd voorzien van een uitgebreid servicepakket voor onderhoud, reparatie, 24/7 pechhulp en verzekering." Zodra de fiets in gebruik is genomen, ontvangt de werkgever maandelijks alle benodigde informatie voor de salarisadministratie voor een eenvoudige verwerking van de betaling van de leasecontracten.

 LEES HIER ALLES OVER FIETSLEASE