Onderhoudsbeurt Actie Fiets/E-bike

Een onderhoudsbeurt voor de fiets of e-bike is geen overbodige luxe. Schakelaar Tweewielers heeft een interessante onderhoudsbeurt actie voor de fiets of e-bike, waarbij onder andere de fiets of e-bike is zijn geheel wordt schoongemaakt en voorzien wordt van een speciale beschermlaag. Onderhoud aan een fiets of e-bike kunt u ook gedeeltelijk zelf doen. We hebben een aantal handige fietstips voor u op een rijtje gezet. Het is mogelijk om de onderhoudsbeurt te laten uitvoeren met onze quickservice, zodat u de fiets dezelfde dag weer kan ophalen. Tevens kan u gebruik maken van een gratis leenfiets. Bel 038-4535539 of plan online een afspraak.

PLAN HIER JE AFSPRAAK

 

ONDERHOUDSBEURT ACTIE FIETS/E-BIKE ACTIE

De werkzaamheden:

 

PRIJZEN ONDERHOUDSBEURT ACTIE FIETS/E-BIKE

Onderhoudsbeurt

Elektrische fiets
(alle soorten)

 Onderhoudsbeurt

 Stadsfiets
 (gesloten kettingkast)

 Onderhoudsbeurt

 Hybride/Sportfiets
 (fiets met derraileur)

Actieprijs
€ 69,99*

 Actieprijs
 € 59,99*

 Actieprijs
 € 64,99*

  *Exclusief eventueel te vervangen onderdelen (dit gaat altijd in overleg met de klant).
 

EXTRA: HAAL- EN BRENGSERVICE

Tijdelijk is in verband met de coronacrisis de haal- en brengservice gratis voor klanten die in Zwolle. Woont u buiten Zwolle dan gelden onderstaande mogelijkheden.

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw (elektrische) fiets te brengen, bieden wij voor slechts €10.- extra haal- en brengservice (€10.- binnen een straal van 25km centrum Zwolle). Bij 2 of meer fietsen betaald u slechts 1x de haal- en brengservice. De haal- en brengservice gaat op afspraak en wij werken met een strakke planning, zodat u niet te lang zonder uw (elektrische) fiets zit. Tevens kan u aangeven om gebruik te willen maken van een (elektrische) leenfiets. Indien u de (elektrische) fiets zelf brengt kunt u ook gebruik maken van een  gratis (elektrische) leenfiets.


AFSPRAAK MAKEN?

Bel 038-4535539 of klik op de button voor een online afspraak.
PLAN HIER JE AFSPRAAK