Voorjaarsbeurt Actie Fiets/E-bike

Een voorjaarsbeurt voor de fiets of e-bike is geen overbodige luxe. Schakelaar Tweewielers heeft ook dit jaar weer een interessante voorjaarsbeurt actie voor de fiets of e-bike, waarbij onder andere de fiets of e-bike is zijn geheel wordt schoongemaakt en voorzien wordt van een speciale beschermlaag. Onderhoud aan een fiets of e-bike kunt u ook gedeeltelijk zelf doen. We hebben een aantal handige fietstips voor u op een rijtje gezet.

"Het is mogelijk om de voorjaarsbeurt te laten uitvoeren met onze quickservice, zodat u de fiets dezelfde dag weer kan ophalen. Tevens kan u gebruik maken van een gratis leenfiets.
Bel 038-4535539 of
mail (klik hier) voor een afspraak."


Actie Voorjaarsbeurt Fiets/E-bike - De Werkzaamheden


Actie Voorjaarsbeurt Fiets/E-bike - De Prijzen

 

Voorjaarsbeurt

Elektrische fiets
(alle soorten)

 Voorjaarsbeurt

 Stadsfiets
 (gesloten kettingkast)

 Voorjaarsbeurt

 Hybride/Sportfiets
 (fiets met derraileur)

Actieprijs
€ 69,99*

 Actieprijs
 € 59,99*

 Actieprijs
 € 64,99*

  *Exclusief eventueel te vervangen onderdelen (dit gaat altijd in overleg met de klant).
 

EXTRA: HAAL- EN BRENGSERVICE

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw (elektrische) fiets te brengen, bieden wij voor slechts €10.- extra haal- en brengservice (€10.- binnen een straal van 25km centrum Zwolle). Bij 2 of meer fietsen betaald u slechts 1x de haal- en brengservice. De haal- en brengservice gaat op afspraak en wij werken met een strakke planning, zodat u niet te lang zonder uw (elektrische) fiets zit. Tevens kan u aangeven om gebruik te willen maken van een (elektrische) leenfiets. Indien u de (elektrische) fiets zelf brengt kunt u ook gebruik maken van een  gratis (elektrische) leenfiets.


AFSPRAAK MAKEN?

Bel 038-4535539 of klik hier voor het maken van een online afspraak.

 

Terug naar de vorige pagina