Sunra Miku Max E-scooter

Sunra Miku Max E-scootersDe markt voor elektrische voertuigen is volop in beweging en het lijkt erop dat de consument na de introductie van de eerste Peugeot Scoot’Elec eindelijk klaar is voor elektrische scooters. Schakelaar Tweewielers verwelkomt de nieuwkomer, de Sunra Miku Max. Fabrikant Sunra zet in op een compacte elektrische tweewieler met geinige gadgets. Het formaat van de Miku Max doet hij ons denken aan de Tomos Snorfiets. Het ontwerp is vernieuwend en heeft een zwevend zadel effect. De eenzitter heeft een stalen frame met daarop een ‘tank’ gemonteerd die wat ruimte biedt voor wat kleine spullen of bijvoorbeeld de lader. Het langwerpige zadel is voorzien van een fraai LED achterlicht. De koplamp is tevens voorzien van LED met een fraai rond design. Onder het zadel is er ruimte voor een bijvoorbeeld een krat. Tevens zijn de uitklapbare voetstepjes geïntegreerd in de voetenplank, waar ook de uitneembare accu is gemonteerd.
 
UITNEEMBARE ACCU
De 64V accu met een capaciteit van 20Ah is uitneembaar en weegt een fractie meer dan de gemiddelde accu, namelijk 9 kilo. De achterwielconstructie is anders dan anders door gebruik van 2 schokdempers die fraai in een hoek van 45 graden zijn geplaatst. 
 
Sunra Miku Max DetailsUITRUSTING
Als rijder word je getrakteerd op een modern kleuren LCD-scherm met de functies snelheid, tijd, afstand en laadcapaciteit. Het BMS systeem geeft overigens het juiste percentage status accu aan, zodat je niet verrast wordt met een acute stilstand. Tevens is de Miku Max voorzien van cruisecontrol, alarmsysteem, led-verlichting, zijstandaard en spiegels.
 
BOSCH MOTOR
De Sunra Miku Max heeft een Bosch aandrijving. De motor heeft een vermogen van 800Wh en in combinatie met de 60V/24 Ah accu en het lage gewicht van slechts 74kg geeft dit een goede acceleratie en actieradius. Klik op onderstaande button voor de beschikbare kleuren en uitvoeringen. De Miku Max zelf ervaren? Dat kan bij official Sunra dealer Schakelaar Zwolle. Wij hebben een demo Sunra Miku Max e-scooter beschikbaar voor een proefrit.

PRIJZEN
Klik op onderstaande button voor de prijzen en kleuren. Alle prijzen zijn rijklaar inclusief kenteken en tenaamstelling.
MODELLEN SUNRA MIKU MAX

SPECIFICATIES SUNRA MIKU MAXSunra Miku Max E-scooters
Motor Vermogen: 800W BOSCH Motor
Motor Voltage: 60V 
Maximum Snelheid: 25/45 (km/u) 
Batterij type: Lithium Ion 
Batterij capaciteit: 60V 20AH 
Actieradius: 50/60km / 1 persoon (70kg) 
Oplaadtijd: 4 uur
Klimhoek: 21% (1 persoon,70kg)
Snelheidsmeter: Digitaal
Remmen: Schijfremmen Voor en Achter
Schokdempers: Hydraulisch Voor en Achter
Bandenmaat: 3.0-10' Tubeless Banden
Productmaten: 1660×320×1210mm
Wielbasis: 1210mm
Maximale draaggewicht: 1 persoon (100kg)
Product gewicht: 70kg (zonder batterij)
Batterij gewicht: 9kg 
Opties: Cruise control + USB