Cortina Acties

Wij als Cortina Brandspot van Zwolle hebben vaak leuke en unieke acties bij aanschaf van een Cortina fiets of Cortina E-bike. Op deze pagina vind je een overzicht van alle lopende Cortina Brandspot acties van dit moment. Heb je vragen over een actie of wil je een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. 

CORTINA SOLID ZOMERACTIE BIJ SCHAKELAAR!
Met de introductie van de Cortina U4 Solid en Cortina E-U4 Solid presenteert Cortina de welbekende U4 en E-U4 in een compleet nieuw design. Met de Cortina Solid collectie is aan ieder detail gedacht. Door de zwarte banden met caramelkleurige sidewalls, de reflecterende details, de branding op de velgen en matte Solid kleuren spreekt deze nieuwe lijn uiteraard een zeer breed publiek aan! Koop je in de actieperiod een Cortina U4 Solid dan ontvang je een gratis kettingslot. Koop je in de actieperiode een Cortina U4 Solid E-bike dan ontvang je tevens een gratis accu upgrade t.w.v. 150.-.

 

meer info CORTINA zomeractie

 

ACTIE: OPRUIMING CORTINA FIETSEN & E-BIKES!

ACTIE: Cortina Sale Opruiming bij Cortina Brandspot Schakelaar Zwolle. Diverse Cortina fietsen en e-bikes met extra voordeel en direct uit voorraad leverbaar! Diverse modellen, OP=OP. Klik op onderstaande button voor het overzicht van alle Cortina aanbiedingen.


 

ga naar cortina aanbiedingen

 

CORTINA E-BIKE TESTACTIE


Wedden dat jij heel blij wordt van een Cortina e-bike? Geef je bij Cortina Brandspot Schakelaar op om een dag, week of zelfs één maand lang gratis een hippe Cortina e-bike te testen. Er zijn verschillende Cortina fietsmodellen beschikbaar, op basis van de aanmeldingen wordt een kalender gemaakt. Vol=Vol, dus wees er snel bij!
 

GA NAAR CORTINA testactie