Cortina Acties

Wij als Cortina Brandspot van Zwolle hebben vaak leuke en unieke acties bij aanschaf van een Cortina fiets of Cortina E-bike. Op deze pagina vind je een overzicht van alle lopende Cortina Brandspot acties van dit moment. Heb je vragen over een actie of wil je een proefrit maken? Neem dan contact met ons op.
GRATIS ACCU-UPGRADE BIJ EEN CORTINA E-BIKE ZOMERACTIE
 


Gratis accu-upgrade t.w.v. €150.- bij aankoop van een Cortina E-bike van de Zomeractie. Deze actie is geldig van woensdag 1 juli t/m zaterdag 30 augustus. De Cortina E-bike Zomer Actie is exclusief bij Cortina Brandspot Schakelaar Zwolle. Kom voor meer informatie of een proefrit naar de winkel. Zie voor alle info onderstaande link.

ga naar cORTINA E-BIKe actie
 

ACTIE: OPRUIMING CORTINA FIETSEN & E-BIKES!

ACTIE: Cortina Sale Opruiming bij Cortina Brandspot Schakelaar Zwolle. Diverse Cortina fietsen en e-bikes met extra voordeel en direct uit voorraad leverbaar! Diverse modellen, OP=OP. Klik op onderstaande button voor het overzicht van alle Cortina aanbiedingen.


 

ga naar cortina aanbiedingen

 

CORTINA E-BIKE TESTACTIE


Wedden dat jij heel blij wordt van een Cortina e-bike? Geef je bij Cortina Brandspot Schakelaar op om een dag, week of zelfs één maand lang gratis een hippe Cortina e-bike te testen. Er zijn verschillende Cortina fietsmodellen beschikbaar, op basis van de aanmeldingen wordt een kalender gemaakt. Vol=Vol, dus wees er snel bij!
 

GA NAAR CORTINA testactie