Cortina Acties

Wij als Cortina Brandspot van Zwolle hebben vaak leuke en unieke acties bij aanschaf van een Cortina fiets of Cortina E-bike. Op deze pagina vind je een overzicht van alle lopende Cortina Brandspot acties van dit moment. Heb je vragen over een actie of wil je een proefit maken? Neem dan contact met ons op. 

APRIL ACTIE: GRATIS ACCU UPGRADE BIJ EEN CORTINA E-OCTA!


Dit voorjaar hebben wij als Cortina Brandspot Schakelaar Zwolle een mooie actie waarmee u volop profiteert! Bij aanschaf van een nieuwe Cortina E-Octa of Cortina E-Octa Plus krijgt u een gratis accu-upgrade t.w.v. €150.- De actie start maandag 01-04-2019 en stopt 30-04-2019. Wilt u graag een proefrit maken op een Cortina E-Octa? Dat is bij Cortina Brandspot Schakelaar geheel vrijblijvend en gratis mogelijk. Reserveer nu een Cortina E-Octa proefrit online of bel voor een afspraak naar 038-4535539.

 

GA NAAR CORTINA e-octa actie

 

ACTIE: OPRUIMING CORTINA FIETSEN & E-BIKES!

ACTIE: Cortina Sale Opruiming bij Cortina Brandspot Schakelaar Zwolle. Diverse Cortina fietsen en e-bikes met extra voordeel en direct uit voorraad leverbaar! Diverse modellen, OP=OP. Klik op onderstaande button voor het overzicht van alle Cortina aanbiedingen.


 

ga naar cortina aanbiedingen

 

CORTINA E-BIKE TESTACTIE


Wedden dat jij heel blij wordt van een Cortina e-bike? Geef je bij Cortina Brandspot Schakelaar op om een dag, week of zelfs één maand lang gratis een hippe Cortina e-bike te testen. Er zijn verschillende Cortina fietsmodellen beschikbaar, op basis van de aanmeldingen wordt een kalender gemaakt. Vol=Vol, dus wees er snel bij!
 

GA NAAR CORTINA testactie