Nieuws

NIEUW: BEENKLEED SCOOTER UNIVERSEEL

04-01-2019

Nieuw in de scooter wintershop - Aplus beenkleden Diverse universele modellen en uitvoeringen, inclusief gratis verzending of gratis montage in onze werkplaats (locatie Zwolle). KLIK HIER VOOR HET COMPLETE ASSORTIMENT BEENKLEDEN Wintertip! - De Aplus Beenkleed Scooter Basic Universeel 2.0. Dit fraaie en zeer handige beenkleed is voorzien van een geïntegreerde opbergtas, elastiek k..

ACTIE WINTERBEURT FIETS/E-BIKE

27-10-2018

Een winterbeurt voor de fiets of elektrische fiets (e-bike) is geen overbodige luxe. Schakelaar Tweewielers heeft ook dit jaar weer een interessante onderhoudsactie voor de fiets of e-bike, waarbij onder andere de fiets of e-bike is zijn geheel wordt schoongemaakt en voorzien wordt van een speciale beschermlaag. Onderhoud aan een fiets of e-bike kunt u ook gedeeltelijk zelf doen. We hebb..

ACTIE: BEENKLEDEN SCOOTER

27-10-2018

SCOOTER BEENKLEDEN ACTIE Nu extra voordeel op het complete assortiment scooter beenkleden. Zie onderstaand overzicht voor alle merken, modellen en de actieprijzen. Op dit moment hebben wij een ruime voorraad en kan je gebruik maken van onderstaande mogelijkheden. Kom je uit Zwolle en wil je het beenkleed graag gemonteerd hebben? Dat kan op afspraak bij ons scooterservicepunt in Zwolle.   ..

ONTDEK DE ABUS FIETSHELMEN

01-02-2019

NIEUWE COLLECTIE NU IN DE WINKEL! Bij ABUS wordt vaak aan sloten gedacht. Maar wist u dat zij op het gebied van helmen ook een uitgebreide range hebben? Of het nu gaat om Urban, Road, Kids of Offroad: voor iedereen is er een ABUS helm. We geven je graag een inkijkje in het assortiment. De ABUS helmen zijn vanaf nu ook te zien en te passen in onze vernieuwde winkel. Tevens zijn de ABUS helmen ..

WORD GEZIEN, FIETS VERLICHT!

14-11-2018

De wintertijd ingegaan en dat betekent dat het weer vroeg donker is. Met de campagne: Word gezien, fiets verlicht willen wij in samenwerking met AXA en andere merken goede fietsverlichting onder de aandacht brengen. Zichtbaarheid en goed zicht in het verkeer zijn van wezenlijk belang voor de veiligheid van een fietser. Uitgelicht: AXA Niteline Actie AXA heeft een breed scala aan verlichti..

NIEUW UIT VOORRAAD! TIJDELIJK EXTRA SCHERP VOORSTEL!

19-09-2018

TIJDELIJKE ACTIE! SCOOTERS EN E-BIKES NIEUW UIT VOORRAAD, TIJDELIJK MET EXTRA SCHERP VOORSTEL. Deze actie is geldig op de volgende producten: - Nieuwe E-bikes - Nieuwe Scooters > GA NAAR AANBOD NIEUW E-BIKES > GA NAAR AANBOD NIEUWE SCOOTERS..

CORTINA COMMON: TRENDY FIETS MET EEN BIJZONDER FRAME

12-08-2018

Cortina groeit mee met haar doelgroep en durft te vernieuwen! “Young professionals” zoeken vaak een lichtgewicht, sportieve transportfiets. De Cortina Common is zo’n fiets. De Cortina Common valt op door het uitgesproken frame en het multifunctionele AVS-systeem waarmee je heel eenvoudig de gaafste accessoires zo op je voor-en achterdrager kunt klikken! De Cortina Common is in 4 ..

Cortina E-U1 Beste Koop

19-04-2018

Feest bij Cortina! De Consumentenbond heeft namelijk de Cortina E-U1 (N7) uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dat betekent dat de e-bike van Cortina volgens de consumentenorganisatie de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Eerder ontving de Cortina E-U1 ook al het predicaat ‘Test- und Preis-Leistungs-Sieger’ van het gerenommeerde Duitse Bike Bild.    Met de Cortin..

Verruiming besteltijden

29-01-2018

Goed nieuws! De besteltijden voor onze fietswebshop zijn uitgebreid! VOOR 21:OO UUR BESTELD, DE VOLGENDE WERKDAG GELEVERD! We werken in het weekend. We werken 's avonds. Dat vraagt om een steeds grotere flexibiliteit. We zijn daarom verheugd mede te delen dat we de besteltijd voor onderdelen en accessoires uit onze fietswebshop (www.schakelaarfietsshop.nl) vanaf nu is verruimd tot 21:00 ..

Lakstiften Vespa

23-01-2018

Nieuw bij Schakelaar Tweewielers Scootershop. Vespa lakstiften en spuitbussen voor de meest populaire Vespa kleuren, zoals voor de Vespa Primavera, de Vespa Sprint, de Vespa LX en de Vespa S modellen. De lakstiften zijn nu tijdelijk inclusief gratis verzendkosten. Informatie: Assortiment Vespa Lakstiften Assortiment Vespa Spuitbussen  ..

Prijzen scooters

23-01-2018

Prijzen scooters en bromfietsen Vanaf heden is het wettelijk verplicht om de prijzen van de scooters/bromfietsen inclusief de afleveringskosten weer te geven. Deze wijziging is vanaf nu toegepast op onze scooter website www.schakelaarscootershop.nl. Alle getoonde (netto) prijzen zijn vanaf nu inclusief kosten rijklaar. De specificatie/opbouw van de adviesprijs is bij de artikelomschrijving van el..

Cortina E-bike Testactie

01-01-2018

Wedden dat jij heel blij wordt van een Cortina e-bike? Geef je op om een dag, week of zelfs één maand lang gratis een hippe Cortina e-bike te testen. Er zijn verschillende fietsmodellen beschikbaar, op basis van de aanmeldingen wordt een kalender gemaakt. Vol=Vol, dus wees er snel bij!   Klik hier voor meer informatie ..

Cortina Refurbished Accu's

01-01-2018

Schakelaar Tweewielers biedt refurbished Cortina e-bike accu’s aan   Zwolle – Goed nieuws voor e-bike rijders én het milieu: fabrikant Cortina gaat als eerste e-bike merk in Nederland accu’s refurbishen. Dat betekent dat als een accu versleten is, de consument geen nieuwe e-bike of een nieuwe accu aan hoeft te schaffen, maar verder kan rijden dankzij een refurbished..

Volg ons op Instagram

01-01-2018

VOLG SCHAKELAAR 2WIELERS NU OOK OP INSTAGRAM Op de hoogte blijven van het laatste scooternieuws? Volg ons dan ook op Instagram. Volgen ..

Urban Proof Accessoires

01-01-2018

Urban Proof Met een unieke combinatie van een scherpe prijs, onderscheidend design en goede kwaliteit maken wij het fietsen nog makkelijker en leuker! Assortiment Urban Proof biedt meer dan leuke producten. Het is een totaalconcept van modieuze fietsaccessoires met opvallende motieven en trendy kleuren die onderling bijpassend zijn. De range aan artikelen is omvangrijk en bestaat uit fiet..