Nieuws

CORTINA E-OCTA GRATIS ACCU UPGRADE ACTIE

01-04-2019

Dit voorjaar hebben wij als Cortina Brandspot Schakelaar Zwolle een mooie actie waarmee u volop profiteert! Bij aanschaf van een nieuwe Cortina E-Octa of Cortina E-Octa Plus krijgt u een gratis accu-upgrade t.w.v. €150.- De actie start maandag 01-04-2019 en stopt 30-04-2019. Wilt u graag een proefrit maken op een Cortina E-Octa? Dat is bij Cortina Brandspot Schakelaar gehe..

INFORMATIE TOEKOMST HELMPLICHT SNORSCOOTER

31-03-2019

Vanuit vragen van klanten begrijpen we dat er nog onduidelijkheid is omtrent de toekomstige mogelijke helmplicht voor snorfietsen (snorscooters). De berichtgeving in de media is helaas niet volledig en soms onjuist. Daarom zetten wij de correctie informatie over de mogelijke toekomstige helmplicht voor snorfietsen (snorscooters) op een rij. Wij willen graag de volgende informatie correct met je..

BATAVUS ACTIERADIUS ACTIE

31-03-2019

Met de Actieradius Actie van Batavus kom je verder. Vanaf 8 maart krijg je tijdelijk bij aanschaf van de geselecteerde Batavus actiemodellen een grotere accu gratis. Bekijk nu snel jouw voordeel! Deze actie is geldig t/m 31-05-2019. GA NAAR de batavus actiemodellen ..

VERNIEUWD! SCHAKELAARSCOOTERSHOP.NL

01-04-2019

Schakelaarscootershop is vernieuwd! De nieuwe scooter collecties van Vespa, Piaggio, SYM en Peugeot staan nu online. Tevens nieuw is de configuratiemodus bij de Vespa Sprint en Piaggio Zip specials. Vernieuwd zijn de zoek- en filterfuncties met meerdere mogelijkheden. Ontdek zelf de vernieuwde site en profiteer van de scherpe aanbiedingen. Gratis verzending bij order vanaf 35.- bij bestelling..

ACTIE VOORJAARSBEURT FIETS/E-BIKE

01-04-2019

Een voorjaarsbeurt voor de fiets of elektrische fiets (e-bike) is geen overbodige luxe. Schakelaar Tweewielers heeft ook dit jaar weer een interessante onderhoudsactie voor de fiets of e-bike, waarbij onder andere de fiets of e-bike is zijn geheel wordt schoongemaakt en voorzien wordt van een speciale beschermlaag. Onderhoud aan een fiets of e-bike kunt u ook gedeeltelijk zelf doen. We h..

ONTDEK DE ABUS FIETSHELMEN

01-04-2019

NIEUWE COLLECTIE NU IN DE WINKEL! Bij ABUS wordt vaak aan sloten gedacht. Maar wist u dat zij op het gebied van helmen ook een uitgebreide range hebben? Of het nu gaat om Urban, Road, Kids of Offroad: voor iedereen is er een ABUS helm. We geven je graag een inkijkje in het assortiment. De ABUS helmen zijn vanaf nu ook te zien en te passen in onze vernieuwde winkel. Tevens zijn de ABUS helmen ..

FIETS VAN HET JAAR! CORTINA COMMON

01-04-2019

CORTINA COMMON FIETS VAN HET JAAR 2019 Gelijk al groot feest bij de opening van de fietsbeurs Bike MOTION in Utrecht! De Cortina Common is uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2019. In de afgelopen 30 jaar is de Fiets van het Jaar verkiezing uitgegroeid tot een van de belangrijkste prijzen in de fietsindustrie in Nederland. De Cortina Common is niet alleen een fiets, maar een ..

WERKEN BIJ SCHAKELAAR!

28-02-2019

Wil jij ook iedere dag met plezier naar je werk? Kom dan werken bij Schakelaar Tweewielers. Klik op onderstaande button voor de openstaande vacature. Schakelaar Tweewielers is uitgegroeid tot één van de grotere tweewieler speciaalzaken van Overijssel. De moderne winkel van 1300m2 en beide werkplaatsen zijn gevestigd in het centrum van Zwolle (winkelcentrum Diezerpoort). Bij..

CORTINA COMMON: TRENDY FIETS MET EEN BIJZONDER FRAME

12-08-2018

Cortina groeit mee met haar doelgroep en durft te vernieuwen! “Young professionals” zoeken vaak een lichtgewicht, sportieve transportfiets. De Cortina Common is zo’n fiets. De Cortina Common valt op door het uitgesproken frame en het multifunctionele AVS-systeem waarmee je heel eenvoudig de gaafste accessoires zo op je voor-en achterdrager kunt klikken! De Cortina Common is in 4 ..

Cortina E-U1 Beste Koop

19-04-2018

Feest bij Cortina! De Consumentenbond heeft namelijk de Cortina E-U1 (N7) uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dat betekent dat de e-bike van Cortina volgens de consumentenorganisatie de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Eerder ontving de Cortina E-U1 ook al het predicaat ‘Test- und Preis-Leistungs-Sieger’ van het gerenommeerde Duitse Bike Bild.    Met de Cortin..

Verruiming besteltijden

29-01-2018

Goed nieuws! De besteltijden voor onze fietswebshop zijn uitgebreid! VOOR 21:OO UUR BESTELD, DE VOLGENDE WERKDAG GELEVERD! We werken in het weekend. We werken 's avonds. Dat vraagt om een steeds grotere flexibiliteit. We zijn daarom verheugd mede te delen dat we de besteltijd voor onderdelen en accessoires uit onze fietswebshop (www.schakelaarfietsshop.nl) vanaf nu is verruimd tot 21:00 ..

LAKSTIFTEN VESPA/PIAGGIO

23-01-2018

Nieuw bij Schakelaar Tweewielers Scootershop. Vespa lakstiften en spuitbussen voor de meest populaire Vespa kleuren, zoals voor de Vespa Primavera, de Vespa Sprint, de Vespa LX en de Vespa S modellen. De lakstiften zijn nu tijdelijk inclusief gratis verzendkosten. Informatie: Assortiment Vespa Lakstiften Assortiment Vespa Spuitbussen  ..

Cortina E-bike Testactie

01-01-2018

Wedden dat jij heel blij wordt van een Cortina e-bike? Geef je op om een dag, week of zelfs één maand lang gratis een hippe Cortina e-bike te testen. Er zijn verschillende fietsmodellen beschikbaar, op basis van de aanmeldingen wordt een kalender gemaakt. Vol=Vol, dus wees er snel bij!   Klik hier voor meer informatie ..

Urban Proof Accessoires

01-01-2018

Urban Proof Met een unieke combinatie van een scherpe prijs, onderscheidend design en goede kwaliteit maken wij het fietsen nog makkelijker en leuker! Assortiment Urban Proof biedt meer dan leuke producten. Het is een totaalconcept van modieuze fietsaccessoires met opvallende motieven en trendy kleuren die onderling bijpassend zijn. De range aan artikelen is omvangrijk en bestaat uit fiet..

Bovag Leasefiets

01-01-2018

BOVAG Leasefiets - Iets voor jou? Zonder investering een moderne fiets of een (High Speed) E-bike aanschaffen? BOVAG Leasefiets en Schakelaar Tweewielers maken dit mogelijk! Jouw werkgever faciliteert het en jij kan direct opstappen! BOVAG Leasefiets is inclusief onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en 24-uurs hulpdienst. Kortom zorgeloos zakelijk fietsen. Voordelen voor jou * Elk type..