Nieuws

Cortina E-U1 Beste Koop

19-04-2018

Feest bij Cortina! De Consumentenbond heeft namelijk de Cortina E-U1 (N7) uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dat betekent dat de e-bike van Cortina volgens de consumentenorganisatie de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Eerder ontving de Cortina E-U1 ook al het predicaat ‘Test- und Preis-Leistungs-Sieger’ van het gerenommeerde Duitse Bike Bild.    Met de Cortin..

Gazelle Cashback Actie

03-04-2018

Tot € 250 retour op een Gazelle e-bike!   Hoe werkt het?  Koop tussen 1 april en 31 mei 2018 een Gazelle e-bike met Shimano Steps middenmotor bij Gazelle Premium dealer Schakelar Tweewielers.  Vraag je cash back aan binnen twee weken na de aankoopdatum op je aankoopbewijs.  Vul de benodigde gegevens in en upload:  - Je aankoopbewijs  - Ee..

Actie Voorjaarsbeurt Fiets/E-bike

07-03-2018

Een voorjaarsbeurt voor de fiets of elektrische fiets (e-bike) is geen overbodige luxe. Schakelaar Tweewielers heeft ook dit jaar weer een interessante voorjaarsbeurt actie voor de fiets of e-bike, waarbij onder andere de fiets of e-bike is zijn geheel wordt schoongemaakt en voorzien wordt van een speciale beschermlaag. Onderhoud aan een fiets of e-bike kunt u ook gedeeltelijk zelf doen...

Verruiming besteltijden

29-01-2018

Goed nieuws! De besteltijden voor onze fietswebshop zijn uitgebreid! VOOR 21:OO UUR BESTELD, DE VOLGENDE WERKDAG GELEVERD! We werken in het weekend. We werken 's avonds. Dat vraagt om een steeds grotere flexibiliteit. We zijn daarom verheugd mede te delen dat we de besteltijd voor onderdelen en accessoires uit onze fietswebshop (www.schakelaarfietsshop.nl) vanaf nu is verruimd tot 21:00 ..

Prijzen scooters

23-01-2018

Prijzen scooters en bromfietsen Vanaf heden is het wettelijk verplicht om de prijzen van de scooters/bromfietsen inclusief de afleveringskosten weer te geven. Deze wijziging is vanaf nu toegepast op onze scooter website www.schakelaarscootershop.nl. Alle getoonde (netto) prijzen zijn vanaf nu inclusief kosten rijklaar. De specificatie/opbouw van de adviesprijs is bij de artikelomschrijving van el..

Cortina Refurbished Accu's

01-01-2018

Schakelaar Tweewielers biedt refurbished Cortina e-bike accu’s aan   Zwolle – Goed nieuws voor e-bike rijders én het milieu: fabrikant Cortina gaat als eerste e-bike merk in Nederland accu’s refurbishen. Dat betekent dat als een accu versleten is, de consument geen nieuwe e-bike of een nieuwe accu aan hoeft te schaffen, maar verder kan rijden dankzij een refurbished..

Urban Proof Accessoires

01-01-2018

Urban Proof Met een unieke combinatie van een scherpe prijs, onderscheidend design en goede kwaliteit maken wij het fietsen nog makkelijker en leuker! Assortiment Urban Proof biedt meer dan leuke producten. Het is een totaalconcept van modieuze fietsaccessoires met opvallende motieven en trendy kleuren die onderling bijpassend zijn. De range aan artikelen is omvangrijk en bestaat uit fiet..

Bovag Leasefiets

01-01-2018

BOVAG Leasefiets - Iets voor jou? Zonder investering een moderne fiets of een (High Speed) E-bike aanschaffen? BOVAG Leasefiets en Schakelaar Tweewielers maken dit mogelijk! Jouw werkgever faciliteert het en jij kan direct opstappen! BOVAG Leasefiets is inclusief onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en 24-uurs hulpdienst. Kortom zorgeloos zakelijk fietsen. Voordelen voor jou * Elk type..

Volg ons op Instagram

01-01-2018

VOLG SCHAKELAAR 2WIELERS NU OOK OP INSTAGRAM Op de hoogte blijven van het laatste scooternieuws? Volg ons dan ook op Instagram. Volgen ..

Cortina E-bike Testactie

01-01-2018

Wedden dat jij heel blij wordt van een Cortina e-bike? Geef je op om een dag, week of zelfs één maand lang gratis een hippe Cortina e-bike te testen. Er zijn verschillende fietsmodellen beschikbaar, op basis van de aanmeldingen wordt een kalender gemaakt. Vol=Vol, dus wees er snel bij!   Klik hier voor meer informatie ..

Geopend Cortina Brandspot

30-04-2017

Het hippe fietsmerk Cortina heeft op zaterdag 29 april 2017 een Cortina Brandspot bij Schakelaar Tweewielers geopend. Vanaf nu vind je bij ons de complete collectie Cortina-fietsen en accessoires onder één dak! De Cortina Brandspot is een compleet nieuw winkelconcept van het Nederlandse fietsmerk Cortina. Cortina is hét lifestylemerk voor fietsen en een belangrijke speler op d..