Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Levering

VERKOOP UITSLUITEND BINNEN NEDERLAND
Wij verkopen en bezorgen onze producten uitsluitend binnen Nederland. 

VERZENDKOSTEN
Voor verzending binnen Nederland hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. De verzendkosten zijn voor alle betalingsmogelijkheden gelijk. Wij verkopen en bezorgen uitsluitend binnen Nederland

Onderdelen en Accessoires - Verzending alleen mogelijk binnen Nederland
Orders < €39.- €7.99 verzendkosten
Orders > €39.- gratis verzending

Fietsen en Scooters - Bezorging alleen mogelijk binnen Nederland
Bezorgkosten fietsen, e-bikes en scooters: vanaf €49.-

VERZENDMETHODE
Bij schakelaar-tweewielers.nl kunt u volgende manieren bepalen hoe u een pakket in ontvangst wilt nemen. Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL of DHL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden.

LEVERTIJD ONDERDELEN & ACCESSOIRES
Bij schakelaar-tweewielers.nl wordt uw bestelling binnen 24 tot 48 uur bezorgd door onze pakketdienst. Bestellingen op werkdagen tot 17:00 uur geplaatst en betaald met iDeal of Riverty/Afterpay, worden de volgende werkdag al geleverd door onze pakketdienst. Als u kiest voor een van onze andere betaalmethoden kunnen wij uw order verwerken wanneer de betaling bij ons is gestort.

LEVERTIJD FIETSEN EN SCOOTERS
Bij een online bestelling van een fiets of scooter wordt na ontvangst van een succesvolle bestelling en betaling met u een bezorgdatum afgesproken.

UW ZENDING VOLGEN
Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.