Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Onze werkplaatsen

Erkend BOVAG partner

Bij Schakelaar Tweewielers Zwolle is je tweewieler in goede handen. Elke e-bike, scooter of fiets heeft onderhoud en soms een reparatie nodig. Tweewielerbedrijf Schakelaar Zwolle werkt met 2 moderne werkplaatsen. Het FietsServicePunt is gespecialiseerd in reparaties en onderhoud voor e-bikes en fietsen. Het ScooterServicePunt is gespecialiseerd in reparaties en onderhoud voor scooters, e-scooters en bromfietsen. Via de nieuwe online reparatieplanner kan je makkelijk en snel een reparatie aanmelden. Goed onderhoud is niet alleen van belang voor uw rijplezier en veiligheid, maar ook voor het behoud van een uitstekende inruilwaarde later. Bovendien krijgt u van ons 1 maand garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen. Schakelaar Tweewielers is tevens erkend BOVAG dealer.

Unsplash

Maak een afspraak

Bel of plan online je afspraak

Wil je een afspraak maken met de fiets- of scooterwerkplaats? Dan kan op de volgende manieren. Via de online planner is het mogelijk om een voorlopige afspraak in te plannen. Na het versturen van de online aanvraag nemen wij contact op om de afspraak definitief te bevestigen. Ook is het mogelijk om per telefoon een afspraak in te plannen. Gebruik hiervoor onderstaand telefoonnummer met bijhorend keuzemenu.

Fietswerkplaats: 038-4535539 (kies menu 3)
Scooterwerkplaats: 038-4535539 (kies menu 2)

Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op

Schakelaar Tweewielers is een erkend leerbedrijf. Niet alleen een leerbedrijf voor fietsenmaker of scootermonteur, maar ook in verschillende commerciële functies. Een leerbedrijf wordt je niet zomaar. Wij zijn gescreend en gediplomeerd om het opleidingsniveau van de leerlingen te waarborgen. Ben je op zoek naar een gave uitdaging, ben je technisch aangelegd en wil je een studie combineren met een baan. Bekijk dan onze vacatures of bezoek de site Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor het aanbod opleidingen en stages.

Unsplash