Elektrische fiets

werkplaats

Elektrische fiets

Elektrische fiets reparatie en onderhoud

FietsServicePunt

Bij Schakelaar Tweewielers Zwolle is je elektrisce fiets (e-bike) in goede handen. Elke elektrische fiets heeft onderhoud en soms een reparatie nodig. Het FietsServicePunt is gespecialiseerd in reparaties en onderhoud voor fietsen en elektrische fietsen. Met de nieuwe online reparatieplanner kan je makkelijk en snel een reparatie aanmelden. Goed onderhoud is niet alleen van belang voor uw rijplezier en veiligheid, maar ook voor het behoud van de elektrische systemen en een uitstekende inruilwaarde later. Bovendien krijgt u van ons 1 maand garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen. Schakelaar Tweewielers is tevens erkend BOVAG dealer.

​​​​​​​Problemen met een elektrische fiets moeten zo snel mogelijk worden verholpen. Schakelaar Tweewielers heeft een moderne werkplaats met gecertificeerde monteurs. De kracht van onze werkplaats is dat wij snel en vakkundig kunnen repareren. Op kleine reparaties kan vaak worden gewacht onder het genot van een gratis kop koffie. Grotere reparaties gaan op afspraak.

- Bovag werkplaats voor E-bikes en Fietsen
- Opgeleide en gecertificeerde monteurs (BOVAG)
- Leenfietsservice en binnenstalling
​​​​​​​- Quickservice bij kleine reparaties

Schakelaar Tweewielers is gespecialiseerd in reparaties en onderhoud van de volgende elektrische systemen:
- Bosch
- Shimano
- Bafang
- Cortina Ecomo

Unsplash

Tips onderhoud

Elektrische fiets

Een onderhoudsbeurt voor de elektrische fiets is geen overbodige luxe. Schakelaar Tweewielers heeft een interessante onderhoudsbeurt actie voor de fiets of e-bike, waarbij onder andere de elektrische fiets is zijn geheel wordt schoongemaakt en voorzien wordt van een speciale beschermlaag. Onderhoud aan een elektrische fiets kan je ook gedeeltelijk zelf doen. We hebben een aantal handige fietstips voor je op een rijtje gezet. Het is mogelijk om de onderhoudsbeurt te laten uitvoeren met onze quickservice, zodat u de elektrische fiets dezelfde dag weer kan ophalen. Tevens kan je gebruik maken van een gratis elektrische leenfiets.

Onderhoudsbeurt Actie

Elektrische fiets

Klik op meer informatie voor de onderhousbeurt mogelijkheden.

Unsplash