Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Fietswerkplaats

Fietsreparaties en Fietsonderhoud

Bij Schakelaar Tweewielers Zwolle is je fiets in goede handen. Elke fiets heeft onderhoud en soms een reparatie nodig. Schakelaar Tweewielers werkt met 2 moderne werkplaatsen. Het FietsServicePunt is gespecialiseerd in reparaties en onderhoud voor fietsen en elektrische fietsen. Met de nieuwe online reparatieplanner kan je makkelijk en snel een reparatie aanmelden. Goed onderhoud is niet alleen van belang voor uw rijplezier en veiligheid, maar ook voor het behoud van een uitstekende inruilwaarde later. Bovendien krijgt u van ons 1 maand garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen. Schakelaar Tweewielers is tevens erkend BOVAG dealer.
​​

Unsplash

Problemen met een fiets moeten zo snel mogelijk worden verholpen. Schakelaar Tweewielers heeft een moderne werkplaats met gecertificeerde monteurs. De kracht van onze werkplaats is dat wij snel en vakkundig kunnen repareren. Op kleine reparaties kan vaak worden gewacht onder het genot van een gratis kop koffie. Grotere reparaties gaan op afspraak.

- Bovag werkplaats voor E-bikes en Fietsen
- Opgeleide en gecertificeerde monteurs (BOVAG)
- Leenfietsservice en binnenstalling
​​​​​​​- Quickservice bij kleine reparaties

Unsplash

Onderhoud 

Tips

Een onderhoudsbeurt voor een fiets is geen overbodige luxe. Schakelaar Tweewielers heeft een interessante onderhoudsbeurt actie voor de fiets, waarbij onder andere de fiets is zijn geheel wordt schoongemaakt en voorzien wordt van een speciale beschermlaag. Onderhoud aan een fiets kan je ook gedeeltelijk zelf doen. We hebben een aantal handige onderhoudstips voor je op een rijtje gezet. Het is mogelijk om de onderhoudsbeurt te laten uitvoeren met onze quickservice, zodat je de fiets dezelfde dag weer kan ophalen. Tevens kan je gebruik maken van een gratis leenfiets.

Onderhoudsbeurt Fiets

Actie

De werkzaamheden:
- Schoonmaken en voorzien van een beschermlaag
- Rem- en versnellingskabels smeren en afstellen
- Ketting spannen en smeren
- Controle bandenspanning en profiel
- Verlichting nakijken en afstellen
- Wielen nakijken op slagen en oneffenheden
- Spaak spanning nakijken
- Trapas controle
- Balhoofd controleren en afstellen lagers
- Pedalen nakijken en smeren
- Vering controleren en zo nodig afstellen
- Frame nalopen op bijzonderheden
- Alle bouten en moeren aandraaien en invetten
​​​​​​​- Gehele controle fiets

Unsplash