Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Scooter Service & Onderhoud

Bel of plan online je afspraak

Wil je een afspraak maken met de scooterwerkplaats? Dan kan op de volgende manieren. Via de online planner is het mogelijk om een voorlopige afspraak in te plannen. Na het versturen van de aanvraag proberen wij binnen 2 werkdagen contact op te nemen om de afspraak te bevestigen. Ook is het mogelijk om per telefoon een afspraak in te plannen. Gebruik hiervoor onderstaand telefoonnummer en kiesmenu.

Scooterwerkplaats: 038-4535539 (kies menu 2)

Unsplash

Bij Schakelaar Tweewielers Zwolle is je scooter in goede handen. Elke scooter, bromfiets of elektrische scooter heeft onderhoud en soms een reparatie nodig. Tweewielerbedrijf Schakelaar Zwolle werkt met 2 moderne werkplaatsen. Het FietsServicePunt is gespecialiseerd in reparaties en onderhoud voor e-bikes en fietsen.
​​​​​​​
Het ScooterServicePunt is gespecialiseerd in reparaties en onderhoud voor scooters, e-scooters en bromfietsen. Met de nieuwe online reparatieplanner kan je makkelijk en snel een reparatie aanmelden. Goed onderhoud is niet alleen van belang voor uw rijplezier en veiligheid, maar ook voor het behoud van een uitstekende inruilwaarde later. Bovendien krijgt u van ons 1 maand garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen. Schakelaar Tweewielers is tevens erkend BOVAG dealer.