NEW! CORTINA E-MOZZO

Gloednieuw in de collectie van Cortina zijn de e-bikes met het Shimano STEPS-systeem. De Cortina E-Mozzo Pro en Cortina E-Mozzo met 8 versnellingen en verende zadelpen hebben beide het nieuwe E6100-systeem van Shimano met middenmotor. Ook is de Cortina E-Mozzo leverbaar met 7 versnellingen i.c.m. met E5000-systeem van Shimano met middenmotor en zonder verende zadelpen. In deze elektrische fietsen is de techniek van Shimano voor elektrische mountainbikes gecombineerd met het Cortina-design voor sportieve stadsfietsen. Het resultaat is een lijn elektrische Cortina E-Mozzo’s die er strak uitzien en bovendien supersnel zijn!

NIEUWSTE SHIMANO STEPS MOTOR
Natuurlijk fietsgevoel door combinatie van trapkrachtsensor en rotatiesensor. Met krachtige, compacte lichtgewicht (2,88 kg) motor, bij uitstek geschikt voor langere afstanden, heuvels en bergen. Ideale gewichtsverdeling in de fiets door plaatsing van de motor in het midden van het frame (bij de trapas). De E-Mozzo Pro en E-mozzo 8V zijn hebben de Shimano Steps E6100 middenmotor met een maximale kracht van maar liefst 60Nm. De E-Mozzo 7V heeft de Shimano Steps E5000 middenmotor met een maximale kracht van 40Nm. 


SHIMANO GEÏNTEGREERDE ACCU
De Cortina E-Mozzo valt op door zijn strakke design en de geïntegreerde accu op de bovenbuis van de e-bike. De actieradius (accucapaciteit van 504Wh) van de Cortina E-Mozzo Pro 8V en de E-Mozzo 8V is 85 kilometer bij maximale ondersteuning en maar liefst 170 km met minimale ondersteuning. De actieradius (accucapaciteit 400Wh) van de Cortina E-Mozzo 7V is 60 km bij maximale ondersteuning en 125 km met minimale ondersteuning.


SHIMANO DISPLAY
Uitgebreid bedieningspaneel bij het handvat en luxe display op het midden van het stuur. Je kunt de snelheid, dagafstand, totale afstand en gemiddelde snelheid aflezen en de verlichting bedienen vanaf de display. Ook kun je gebruik maken van de loophulp.


BUSCH & MULLER 70 LUX KOPLAMP
Cool: een mat frame met reflecterende details! De Cortina Mozzo E-bikes vallen niet alleen overdag, maar ook 's avonds op samen met de Busch & Muller 70 lux koplamp en achterlicht. Bij de Cortina E-Mozzo Pro is het achterlicht fraai verwerkt in het achterspatbord.


MAGURA HYDRAULISCHE SCHIJFREMMEN
De strakke Cortina E-Mozzo e-bikes zijn uitgerust met hydraulische schijfremmen. Dit remsysteem werkt op oliedruk, bedient zich licht en is zeer betrouwbaar en veilig.
 


De Cortina E-Mozzo is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:
 
CORTINA E-MOZZO PRO 8V STEPS E6100
De CORTINA E-MOZZO PRO heeft de volgende specificaties:


De Cortina E-Mozzo Pro is beschikbaar in de kleuren Glacier Blue Matt (heren) en Harvest Gold Matt (dames). Prijzen Cortina E-Mozzo Pro.

BEKIJK DE CORTINA E-MOZZO

 
CORTINA E-MOZZO 8V STEPS E6100

De Cortina E-MOZZO 8V heeft de volgende specificaties:


De Cortina E-Mozzo 8V is beschikbaar in de kleuren Pearl Grey Matt (dames) en Eclips Black Matt (heren). Prijzen Cortina E-Mozzo 8V.

BEKIJK DE CORTINA E-MOZZO