Zwols familiebedrijf sinds 1952
Tweevoudig winnaar Bovag monteur verkiezing
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Sparta C-Cargo Delivery E-bike

Elektrische bezorgfiets

Sparta C-Cargo Delivery E-bike

Informatie Sparta C-Cargo

Elektrische bezorgfiets

De nieuwe Sparta c-CARGO zorgt ervoor dat je al je producten zonder problemen kunt meenemen. Zijn super sterke aluminium frame kan alle uitdagingen aan die je in de stad kan verwachten. De robuuste voor- en achterdrager zijn bij uitstek geschikt voor het monteren van een mand, krat of box zodat alle bestellingen meegenomen kunnen worden. Bestellingen zijn sneller dan ooit op de bestemming, want de extra krachtige Bosch GEN3 Active motor geeft ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Natuurlijk staat veiligheid voorop, zo is de verlichting te bedienen via de stuurbediening en werkt deze op de accu. Batterijen vervangen is dus verleden tijd. Al met al is de Sparta c-CARGO de ideale milieuvriendelijke oplossing voor het vervoeren van bestellingen. Een super robuuste fiets die niet alleen tegen een stootje kan, maar alle uitdagingen van de stad weet te verslaan.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

Voordelen:
Super sterk en stabiel frame (one size fits all)
Nieuwe Bosch ondersteuning en is standaard Voorzien van een 400 Wh accu (FramePack)
Minimalistisch Purion display die je niet makkelijk van de fiets stoot
Je kunt alles vervoeren dankzij de aluminium dragers
Verstel je zadelhoogte met quick release, handig om de fiets met meerdere personen te delen

Kleuren :

Wit of Zwart

​​​​​​​Prijzen:

Leaseprijs per maand: € 119,- (rollerbrake uitvoering)
Het is ook mogelijk om de C-Cargo aan te schaffen.

Unsplash

Sparta c-Cargo accessoires

Stel je bezorgfiets samen

Standaard wordt de C-cargo geleverd met 2 ruime uitneembare kratten (eerste foto rechtsboven). Optioneel (zoals afgebeeld op de tweede en derde foto zijn de bezorgtassen voor en achter leverbaar. Klik op de button voor een overzicht van de accessoires. De optionele tassen zijn niet inbegrepen in de leaseprijs.

Unsplash

Sparta c-Cargo leasen?

Speciaal leaseprogramma

We bestellen steeds meer online en laten steeds meer producten thuisbezorgen. Niet alleen bezorgdiensten profiteren daarvan, maar ook zoeken lokale ondernemers mogelijkheden om hun producten zelf te kunnen gaan bezorgen. De bezorg ebike speelt daarbij als groene en verkeersvriendelijke oplossing steeds vaker een rol. Voor deze groep ondernemers vormt de aanschaf van een ebike voor dit doel vaak al een aanzienlijke investering. En met de ebike alléén zijn ze er niet. Het onderhoud is een aanvullende en vaak onzekere kostenfactor waardoor het niet voor iedereen mogelijk is snel op de zich nieuw aandoende kansen in te spelen. Daarom is er nu de c-CARGO lease. Met de zekerheid van een vast laag maandbedrag vanaf €119,- (inclusief BTW) is het voor vrijwel iedereen mogelijk om op een duurzame en verantwoorde wijze te bezorgen! Inclusief onderhoud en alle mogelijke reparaties!

De c-CARGO bieden we aan in een leaseprogramma dat is afgestemd op de eisen van de bezorgmarkt. Als ‘bijzonder leaseproduct’ wijken de condities en voorwaarden van het c-CARGO programma dan ook af van het reguliere leaseprogramma. Het belangrijkste verschil zit in de onderhoudsfrequentie en de invulling van het onderhoud. Om maximale inzetbaarheid van de c-CARGO mogelijk te maken zijn 2 extra onderhoudsbeurten opgenomen:

Nastelbeurt maand 3
Eerste onderhoudsbeurt maand 12 
Tweede onderhoudsbeurt maand 18 
Derde onderhoudsbeurt maand 24 
Vierde onderhoudsbeurt maand 30 
Innamebeurt maand 36

Probleemloze bezorging
Tip; de bezorgfietser, of belangrijker nog de bezorgondernemer, stelt andere eisen aan de bezorg ebike dan de fietser die van het heerlijke ritje wil genieten of zo snel mogelijk van en naar zijn werk wil. Het belangrijkste is dat de bezorgingen probleemloos kunnen plaatvinden. Anders dan bij de reguliere lease fietsen vragen we u dan ook een mogelijk beschadigd handvat te vervangen of een kras op een drager weg te werken. De vergoeding is gebaseerd op dat wat de bezorg leaser het belangrijkste vindt; het goed en veilig kunnen bezorgen van de bestellingen.

Referenties
De volgende Zwolse bedrijven bezorgen inmiddels met de nieuwe Sparta c-Cargo Deliverybike
- Bakker Bart Zwolle
​​​​​​​- Spar Zwolle

Unsplash