Gebruikte Fietsen

Bekijk ons online assortiment tweedehands fietsen. Alle tweedehands fietsen die worden aangeboden op de website komen uit de vakhandel en zijn volledig geregistreerd. In onze winkel en website vindt u altijd meer dan 100 goed gebruikte tweedehands fietsen in diverse categorieën. Maak tijdens het zoeken van een tweedehands fiets gebruik van de handige filter functies aan de linkerzijde van elke categorie pagina, zodat u sneller en makkelijker de ideale tweedehands fiets kan zoeken.


Waarom een tweedehands fiets kopen bij Schakelaar Tweewielers?

 
Handige tip bij het kopen van een tweedehands fiets

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een goed gebruikte tweedehands fiets is het belangrijk dat u de juiste frame hoogte kiest. De juiste frame hoogte is van groot belang bij een (tweedehands) fiets. Ga naar de pagina maatadvies fiets voor verdere informatie of laat u adviseren door één van onze verkoopspecialisten in onze winkel.


Kwaliteit en Garantie tweedehands fietsen

Schakelaar Tweewielers is een erkend Bovag bedrijf. Op alle onze goed gebruikte tweedehands fietsen geven wij garantie. Alle goed gebruikte tweedehands fietsen zijn afgesteld en voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig op weg kunt met uw aangeschafte goed gebruikte tweedehands fiets.
 

Categorieën tweedehands fietsen: 

Terug naar de vorige pagina