Scooterhoezen

Beschermhoezen Scooter & Motor Schakelaar Tweewielers is al jaren gespecialiseerd in het leveren van beschermhoezen voor scooters en motoren. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid met verschillende merken zoals Oxford, T.J. Marvin en Tucano Urbano beschermhoezen. De Oxford beschermhoezen, met name de Oxford Aquatex serie worden het meest verkocht voor de normale scooters en motoren zonder een windscherm. Voor scooters of motoren met een windscherm adviseren wij de beschermhoezen van T.J. Marvin en Tucano Urbano. Gebruik voor het vinden van de juiste beschermhoes ook de vernieuwde toepassingslijst.
T.J. Marvin Beschermhoezen (4) Tucano Urbano Beschermhoezen (1)
Schakelaar Tweewielers is tevens gespecialiseerd in verkoop van fiets- en scooteraccessoires met als specialiteit onder andere beschermhoezen voor fietsen (fietshoezen) en scooters (scooterhoezen) en motorfietsen. Onderstaand vindt u de belangrijkste informatie van ons uitgebreide assortiment beschermhoezen.
Oxford Aqautex beschermhoes scooter/motorfiets serieOxford-Aquatex-Small-Beschermhoes-Scooterhoes De beschermhoes is gemaakt van duurzaam dubbel gestikt nylon, is hittebestendig tot 150 graden en biedt complete bescherming voor binnen en/of buiten. De scooterhoes beschermt tegen regen, ijs, sneeuw en zonlicht. Het elastiek aan de onderzijde en de riemband met snelsluiting voorkomen dat de scooterhoes kan wegwaaien bij slecht weer. Het slotgat aan de voorzijde beschermt tegen diefstal. Klik hier voor meer informatie.

Overige informatie: Maten / Prijzen / Bestellen MAATADVIES  
Oxford Aquatex Camo beschermhoes scooter/motorfiets serieOxford-Aquatex-Camo-Beschermhoes-Scooterhoes De beschermhoes in een onopvallende camouflage kleur is gemaakt van duurzaam dubbel gestikt nylon, is hittebestendig tot 150 graden en biedt complete bescherming voor binnen en/of buiten. De scooterhoes beschermt tegen regen, ijs, sneeuw en zonlicht. Het elastiek aan de onderzijde en de riemband met snelsluiting voorkomen dat de scooterhoes kan wegwaaien bij slecht weer. Het slotgat aan de voorzijde beschermt tegen diefstal. Klik hier voor meer informatie.

Overige informatie: Maten / Prijzen / Bestellen
Oxford Rainex beschermhoes scooter/motorfiets serieOxford-Rainex-Beschermhoes-Scooterhoes-Motorhoes De Oxford Rainex Scooterhoes is een extra verstevigde scooterhoes met reflectie die maximaal beschermt tegen alle weersinvloeden zoals regen, vocht, mist en sneeuw. Aan de uiteinden van de scooterhoes zitten ventilatieopeningen om zoveel mogelijk condensatie te voorkomen. De zachte binnenvoering voorkomt krassen en maakt het plaatsen van de scooterhoes makkelijker. Ter hoogte van de uitlaat en motor is de scooterhoes voorzien van hittebestendig materiaal. De verstelbare riem aan de onderzijde houdt de scooterhoes goed op zijn plek en ter diefstalpreventie is de scooterhoes voorzien van enkele slotgaten. Klik hier voor meer informatie.

Overige informatie: Maten / Prijzen / Bestellen
Oxford Stormex Beschermhoes Scooter/Motorfiets Serie Oxford-Stormex-Beschermhoes-Scooters-Motorscooter De extra gevoerde beschermhoes is gemaakt van een duurzaam materiaal, is hittebestendig en biedt bescherming tegen regen, ijs, sneeuw, vuil en zonlicht. De beschermhoes past op scooters en motorfietsen zonder windscherm. De beschermhoes is eenvoudig te bevestigen. Het elastiek aan de onderzijde en de riemband met snelsluiting voorkomen dat de beschermhoes kan wegwaaien bij slecht weer. De beschermhoes is voorzien van een slotgat aan de voorzijde ter voorkoming van diefstal. Klik hier voor meer informatie.

Overige informatie: Maten / Prijzen / Bestellen
Oxford Protex Stretch Beschermhoes Scooter/Motorfiets Serie Oxford-Protex-Stretch-Beschermhoes-Scooterhoes-Motorfiets De Oxford Protex is een premium beschermhoes met stretch fit. De beschermhoes is zeer duurzaam, past door zijn stretchfit perfect en is gemaakt van 100% polyester (Tough 3 Layer) met extern getapete naden. De scooterhoes beschermt tegen regen (max. waterkolomdruk van 4000mm), sneeuw, stof en zonlicht. De zachte voering beschermt tegen krassen en de beschermhoes ventileert om condensvorming te voorkomen. Het elastiek aan de onderzijde en de riemband met snelsluiting voorkomen dat de scooterhoes kan wegwaaien bij slecht weer. De strategische gepositioneerde gaten bieden de mogelijkheid om een slot te gebruiken en de beschermhoes te beveiligen tegen diefstal. Het venster aan de achterzijde biedt de mogelijkheid om de kentekenplaat zichtbaar te maken. Tevens kan in de binnenzak aan de voorzijde met PVC venster bijvoorbeeld een zonnepaneel lader geplaatst worden. Klik hier voor meer informatie.

Overige informatie: Prijzen / Bestellen
Oxford Dormex Indoor Beschermhoes Scooter/Motorfiets SerieOxford-Dormex-Indoor-Beschermhoes-Scooterhoes-Motorhoes De Dormex beschermhoes geschikt voor binnengebruik. De beschermhoes is uit ademend materiaal samengesteld en is een uitstekende bescherming tegen stofdeeltjes die de lak op uw motor kunnen beschadigen. De onderkant heeft een elastische zoom, zodat de beschermhoes goed afsluit. Klik hier voor meer informatie.

Overige informatie: Maten / Prijzen / Bestellen
Oxford Aquatex Fietshoezen Serie De fiets Oxford-Aquatex-Fietshoezen-Aanbiedingbeschermhoes is gemaakt van duurzaam dubbel gestikt nylon, is licht van gewicht en biedt complete bescherming voor binnen en/of buiten. De fietshoes beschermt tegen regen, ijs, sneeuw en zonlicht. Het elastiek aan de onderzijde en de riemband met snelsluiting voorkomen dat de fietshoes kan wegwaaien bij slecht weer. Is uw fiets voorzien van bijvoorbeeld een brede voordrager of ruime fietstassen, dan adviseren wij een maat groter te bestellen i.v.m. de breedte! Klik hier voor informatie.

Overige informatie: Maten / Prijzen / Bestellen