Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!
Gratis accu bij Cortina E-common met Bosch Middenmotor
15-03-2024

Gratis accu bij Cortina E-common met Bosch Middenmotor

Ben jij al helemaal klaar voor het voorjaar? Dit is hét perfecte moment om jouw rijervaring naar een hoger niveau te tillen met onze kortingsactie in samenwerking met Cortina. Ontvang nu bij aanschaf van een nieuwe Cortina E-common met Bosch e-systeem de accu (300 Wh) t.w.v. €349.- gratis. Dit betekent een korting van maar liefst €349.- op jouw nieuwe elektrische Cortina E-common fiets. Wil je meer laadvermogen? Geen probleem! Bij het upgraden naar een accu met grotere capaciteit (400 Wh of 500 Wh) ontvang je ook de korting van €349.-. Grijp deze kans en ontdek onze actie in onze Cortina showroom of lees verder voor meer informatie. Wacht niet te lang, want op=op.

 

Let op: De korting is al verwerkt in de getoonde prijzen. De Cortina E-Common Family fietsen en Cortina E-Common met Bafang e-systeem zijn uitgesloten van deze actie.

Informatie Cortina E-common met Bosch E-systeem:
Ontdek de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit met de trendy Cortina E-common elektrische fiets, uitgerust met zowel een voor- als achterdrager. De geïntegreerde Atran Velo System (AVS) dragers maken het moeiteloos bevestigen en verwijderen van een mand op je fiets mogelijk. Ga je boodschappen doen, klik dan eenvoudig de mand los en vul hem in de winkel. De deelnemende Cortina E-Common elektrische fietsen zijn voorzien van een Bosch Active Line of Bosch Active Line+ e-systeem.

Cortina E-common met Bosch Active Line
Deze serie is ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een elektrische fiets met een licht en krachtig middenmotorsysteem. De Bosch Active Line middenmotor is een stil e-systeem zonder storende achtergrondgeluiden. Dankzij het Bosch systeem ervaar je altijd een soepele ondersteuning waardoor je zonder problemen ritjes door de stad of naar je werk kunt maken. De Active Line reageert met zijn sensor- en softwareconcept nauwkeurig op je rijgedrag en zorgt voor een vlotte start. Met een motorkracht van 40Nm ondersteunt hij je ook wanneer je sneller aan het trappen bent.

Cortina E-common met Bosch Active Line Plus
De E-Common is ook beschikbaar met een Bosch Active Line Plus middenmotor met een maximale motorcapaciteit van 50Nm. Dit e-systeem geeft je voldoende ondersteuning bij woon- werkverkeer en voor uitstapjes binnen en buiten de stad. Dankzij het gevoelige sensorconcept en bijbehorende software reageert het e-systeem nauwkeurig op jouw rijgedrag. De Bosch Active Line Plus biedt goede ondersteuning wanneer je opeens sneller moet trappen of fietst in heuvelachtig gebied.

  

*Actievoorwaarden:
- Koop in de periode van 14 maart t/m 30 april 2024 een Cortina E-Common met Bosch e-systeem en ontvang de accu gratis (300 Wh) t.w.v. € 349. Bij het upgraden naar een accu met grotere capaciteit (400 Wh of 500 Wh) ontvang je een korting van €349.-
- De korting is al verwerkt in de getoonde prijzen.
- Deze actie is geldig op Cortina E-Common met Bosch e-systeem.​​​
- Cortina E-Common Family fietsen en E-Common met Bafang e-systeem zijn uitgesloten van deze actie.​
- Op=Op, zolang de voorraad strekt.