Zwols familiebedrijf sinds 1952
Tweevoudig winnaar Bovag monteur verkiezing
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!
Uitbreiding E-scooter assortiment met Super Soco en Yadea E-scooters
15-02-2021

Uitbreiding E-scooter assortiment met Super Soco en Yadea E-scooters

De markt voor elektrische voertuigen is in volop beweging en het lijkt erop dat de consument en de markt eindelijk klaar is voor volgende generatie elektrische scooters, of te wel E-scooters. Sinds 2019 verwelkomen wij de Sunra Miku Max. Een fraaie nieuwkomer die gezien mag worden als de elektrische variant van de populaire snorfiets van vroeger, zoals bijvoorbeeld de Piaggio en Tomos snorfiets. Nieuw in 2020 en nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn de E-scooters van Yadea en Super Soco. Schakelaar Tweewielers Scootershop is exclusief dealer van Yadea, Super Soco en Sunra e-scooters. Meer info...

Yadea E-scooters 
Yadea ontwikkelt en produceert meer dan 3 miljoen elektrische voertuigen per jaar. De E-scooters van Yadea zijn betrouwbaar en hoogwaardig kwalitatief afgemonteerd. Yadea is genoteerd aan de beurs van Hong Kong en is de grootste fabrikant van elektrische scooters ter wereld. Yadea leidt ook qua exportvolume en exporteert naar meer dan 57 landen inclusief Nederland.

bekijk collectie yadea

Super Soco E-scooters 
VmotoSoco Limited is een wereldwijde productie- en distributiegroep in elektrische scooters. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektrische tweewielers met een hoogwaardige kwaliteit. De Super Soco scooters worden geproduceerd in de volledig eigen ultramoderne fabriek van 30.000 m2 in Nanjing, China. In deze fabriek worden er jaarlijks circa 300.000 elektrische voertuigen geproduceerd. Vmoto combineert efficiënte, Chinese productiecapaciteiten met Europees design en biedt kwalitatieve elektrische voertuigen aan internationale markten.

BEKIJK COLLECTIE super soco

Sunra E-scooters 
Sunra is naast Yadea ook een grote speler op de e-scooter markt. Sunra is bekend van onder andere de Miku Max E-scooter. Ook van Sunra is Schakelaar Tweewielers Scootershop exclusief dealer.

BEKIJK de sunra collectie