Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Segway dealer Zwolle

Elektrische scooters en brommers

Segway elektrische scooters en elektrische bromfietsen. Slim, hoge kwaliteit en betaalbaar. De Segway collectie bestaat uit meerdere modellen zoals de E-serie (scooter model) en de B-serie (bromfietsmodel). Alle Segway e-scooter en e-moped modellen zijn voorzien van een uitneembare accu. Tevens hebben de Segway modellen een ruime actieradius. Door de Golden Riding Triangle bouw hebben de Segway e-scooters een optimale zit, ook voor de langere personen.

Unsplash

Assortiment & Voorraad

Informatie

Segway Elektrische Scooters

Segway is een merk dat bekend staat om zijn elektrische scooters en andere elektrische vervoersmiddelen. Segway elektrische scooters zijn ontworpen om comfortabel, efficiënt en veilig te zijn. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van Segway elektrische scooters:

Elektrisch aangedreven: Segway elektrische scooters werken op een elektromotor en zijn dus 100% elektrisch aangedreven. Dit betekent dat ze geen brandstof verbruiken en zeer milieuvriendelijk zijn.

Comfortabel rijden: Segway elektrische scooters zijn ontworpen om comfortabel te zijn voor de bestuurder en passagier. Ze hebben meestal een geveerde ophanging en grote luchtbanden die zorgen voor een soepele rit.

Gemakkelijk te besturen: Segway elektrische scooters zijn zeer wendbaar en gemakkelijk te besturen. Ze hebben meestal een intuïtieve besturing en zijn ontworpen om gemakkelijk te manoeuvreren in drukke stedelijke omgevingen.

Unsplash

Veiligheid: Segway elektrische scooters zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals antislipbanden en automatische noodremmen. Sommige modellen hebben ook ingebouwde verlichting voor betere zichtbaarheid tijdens het rijden in het donker.

​​​​​​​Verschillende modellen: Segway biedt verschillende modellen van elektrische scooters, variërend van lichtgewicht en opvouwbaar tot robuuste en krachtige modellen die geschikt zijn voor off-road rijden. Kortom, Segway elektrische scooters zijn een duurzame, comfortabele en veilige manier om je in stedelijke omgevingen te verplaatsen.

Nieuw! Segway Onderdelen en Accessoires

Unsplash

Veel gestelde vragen

Segway Elektrische Scooters

VRAAG: Kan je de accu ook los van de scooter opladen?
Ja, de accu is uitneembaar en los van de scooter op te laden.

VRAAG: Is het gebruik van de Segway app gratis?
De app (naam: Segway-Ninebot) is gratis te downloaden en de eerste 2 jaar betaal je niet voor de datakosten. Na 2 jaar betaal je deze kosten wel.

VRAAG: Is de snelheid van een Segway e-scooter aan te passen?
Ja, het is mogelijk om de snelheid van een Segway e-scooter aan te passen. Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

VRAAG: Kan je bij jullie een reparatie of onderhoud laten uitvoeren aan een Segway E-scooter?
Ja, het is mogelijk om bij ons een reparatie of een onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan een Segway elektrische scooter. Het is niet mogelijk een reparatie aan e-step van Segwat uit te voeren. Reparaties van e-steps gaan uitsluitend via Segway-Ninebot.
​​​​​​​
VRAAG: Ik heb schade aan mijn elektrische Segway e-scooter? Hoe nu verder?
Schakelaar Tweewielers is een erkend Bovag bedrijf en officieel Segway dealer, dit betekent dat wij ook schade aan je Segway e-scooter kunnen herstellen. Ook is schade taxatie mogelijk. Bel of mail voor meer informatie.