Zwols familiebedrijf sinds 1952
Tweevoudig winnaar Bovag monteur verkiezing
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Super Soco Dealer Zwolle

Super Soco Elektrische Scooters

VmotoSoco is wereldwijd bedrijf gespecialiseerd in elektrische scooters met een hoogwaardige kwaliteit. De e-scooters worden geproduceerd in een volledig eigen fabriek. In Nederland wordt de Super Soco CUX ook ingezet als deelscooter van GoSharing. Schakelaar Zwolle is official dealer van Super Soco elektrische scooters. 

Unsplash

Informatie

Super Soco Elektrische Scooters

Super Soco is een opkomend merk op het gebied van elektrische scooters en elektrische voertuigen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van betaalbaarheid, kwaliteit en efficiëntie. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van Super Soco elektrische scooters:

Elektrisch aangedreven: Super Soco elektrische scooters werken op een elektromotor en zijn dus 100% elektrisch aangedreven. Dit betekent dat ze geen brandstof verbruiken en zeer milieuvriendelijk zijn.

Efficiëntie: Super Soco elektrische scooters hebben een hoge efficiëntie, wat betekent dat ze minder energie verbruiken dan andere elektrische scooters. Dit zorgt voor een grotere actieradius per lading en een lager energieverbruik.

Unsplash

Betaalbaarheid: Super Soco elektrische scooters zijn betaalbaar in vergelijking met andere elektrische scooters op de markt. Dit maakt ze een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam vervoersmiddel voor dagelijks gebruik.

Veiligheid: Super Soco elektrische scooters zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals alarm en veilige ledverlichting. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare rijervaring.

Verschillende modellen: Super Soco biedt verschillende modellen van elektrische scooters, variërend van lichtgewicht en opvouwbaar tot robuuste en krachtige modellen die geschikt zijn voor off-road rijden.

​​​​​​​Kortom, Super Soco elektrische scooters bieden een efficiënte, betaalbare, en milieuvriendelijke manier om je in stedelijke omgevingen te verplaatsen. Ze zijn een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam alternatief voor traditionele benzinescooters.

Accessoires Super Soco:

Unsplash

Veel gestelde vragen

Super Soco Elektrische Scooters

Vraag: Kan je de accu bij een Super Soco elektrische scooter er uit halen?
Bij alle Super Soco modellen is het mogelijk om de accu er uit te halen en deze apart van de scooter te laden.

Vraag: Wat is de garantie bij Super Soco?
De fabrieksgarantie is 2 jaar, mits het onderhoud volgens schema is uitgevoerd bij een Super Soco dealer.

Vraag: Kan een Super Soco met 25km kenteken ook omgezet naar een 45km kenteken?
Dit is mogelijk en kunnen wij in samenwerking met de RDW verzorgen. Hier zijn wel kosten aan verbonden, informeer naar de mogelijkheden.

Vraag: Kan ik ook een extra accu aanschaffen?
Dit is mogelijk, neem contact met ons op voor meer info.

Vraag: Wat is de officiële site van Super Soco?
Klik op de blauwe knop voor de site van Super Soco.