Zwols familiebedrijf sinds 1952
Tweevoudig winnaar Bovag monteur verkiezing
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Sym scooters

The Smart Choice

Sym is één van de grootste fabrikanten van gemotoriseerde tweewielers niet meer weg te denken uit het actuele straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan de Sym Mio, Sym Fiddle en de Sym X-pro. In Nederland is Sym al meer dan 20 jaar een begrip en behoort tot één van de bestverkochte scootermerken.

De zekerheid van Sym
​​​​​​​Een scooter kopen met zekerheid willen we allemaal. Voor een nieuwe of tweedehands Sym scooter doe je dat bij Moteo Excellent dealer Schakelaar Tweewielers, official Sym scooter dealer van Zwolle, Overijssel! Naast de 2 jaar fabrieksgarantie op alle scooters en motorfietsen geeft Sym sinds 2016 1 jaar extra garantie op alle 50cc voertuigen en 3 jaar extra op alle voertuigen met een cilinderinhoud groter dan 100cc. Zo bent u 3 of 5 jaar zorgeloos onderweg met de betrouwbaarheid van Sym.

Unsplash

Modellenoverzicht Sym

Voorraad winkel

Accessoires Sym

Onderdelen Sym

Veel gestelde vragen

Sym scooters

VRAAG: Wat is het voordeel van een Moteo Excellent dealer?
Schakelaar Zwolle is aangesteld als Moteo Excellent dealer. Wij voldoen aan alle kwaliteitsnormen op het gebied van sales, service, klanttevredenheid en zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen.
VRAAG: Kan je een Sym scooter ook gespreid betalen?
Ja, dit is mogelijk. Klik hier voor alle betalingsmogelijkheden.

Unsplash