1111

Nieuw in Nederland en exclusief verkrijgbaar bij Schakelaar Tweewielers Scootershop. Yadea en Sunra E-scooters. Schakelaar Tweewielers is exclusief dealer van deze merken. Yadea ontwikkelt en produceert meer dan 3 miljoen elektrische voertuigen per jaar. De high-end afgemonteerde e-scooters van Yadea zijn betrouwbaar en innovatief. Yadea is als beursgenoteerd bedrijf in Hongkong de grootste fabrikant van elektrische scooters ter wereld. Yadea leidt ook qua exportvolume en exporteert naar meer dan 57 landen inclusief Nederland. Sunra is naast Yadea ook een grote speler op de e-scooter markt. Sunra is bekend van onder andere de Miku Max E-scooter, de moderne opvolger van de populaire snorfiets.

VOORDELEN E-SCOOTER
De voordelen van een elektrische scooter zijn overtuigend: elektriciteit is goedkoop, thuis en/of op je werk opladen met de uitneembare draagbare accu/oplader, de actieradius is ruim voldoende voor bijna alle ritten, niet meer omrijden voor een tankstation, schoon, geen emissies, geen benzine- of oliegeur in de garage, geen uitlaatgassen, geen lekkages, betrouwbaar, bijna onderhoudsvrij, lekker snel en erg stil.
 
KWALITEIT E-SCOOTER
Onze degelijke elektrische scooters zijn schoon, comfortabel, stil, snel, betrouwbaar, veilig, bijna onderhoudsvrij en naargelang het model verkrijgbaar met een topsnelheid van 25 of 45 km/uur en een actieradius van 40 tot 60km (afhankelijk van het model). De elektrische scooters van Yadea en Sunra voldoen aan de Europese en Nederlandse wetgeving.

GARANTIE E-SCOOTER
De scooters van Yadeau en Sunra worden geleverd met een garantie van 2 jaar. Onderdelen en accessoires zijn verkrijgbaar.
ASSORTIMENT yadea E-SCOOTERS ASSORTIMENT sunra E-SCOOTERS
 

WINTERSHOP - GA VEILIG DE WEG OP MET JE SCOOTER

De scooter wintershop biedt veel voordeel. Diverse aanbiedingen speciaal geselecteerd voor de koudere maanden. Winterbanden, beenkleden, beschermhoezen, handmoffen, handschoenen, veiligheidsartikelen, accu's, laders en de speciaal samengestelde winterpakket aanbiedingen. Kik op de button voor de wintershop.

GA NAAR WINTERSHOP

WINTERBANDEN SCOOTER ACTIE

Winterbanden zijn er niet alleen voor de auto's. Ook voor de scooter zijn er winterbanden beschikbaar. De winterband heeft een zachte, flexibele rubbersamenstelling met 'lamellen' die zich vastgrijpen op het wegdek. Hierdoor profiteert u van een betere grip, comfortabeler weggedrag en optimale veiligheid tijdens het rijden met de scooter in de wintermaanden.

NAAR WINTERBANDEN ACTIE