Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Tweedehands fietsen/e-bikes

Ruim aanbod bij Schakelaar Zwolle

Op zoek naar een goed gebruikte tweedehands (elektrische) fiets? Dan ben je bij Schakelaar Tweewielers op het juiste adres. Via de webshop vind je ons aanbod elektrische tweedehands fietsen. Alle tweedehands (elektrische) fietsen staan online en zijn (bij voorkeur op afspraak) te zien en te testen in de winkel. Je kan kiezen om een tweedehands fiets online te bestellen en vervolgens af te halen in de winkel of te laten bezorgen (alleen mogelijk binnen Nederland). Maak tijdens het zoeken van een tweedehands elektrische fiets gebruik van de handige filterfuncties aan de linkerzijde van elke categorie pagina, zodat je sneller en makkelijker de ideale tweedehands elektrische fiets kan vinden.

Unsplash

Ik ben op zoek naar:

Waarom een tweedehands fiets/e-bike kopen bij Schakelaar Tweewielers?
- Maak een gratis proefrit
- Meer dan 1300 m2 showroom
- Alle fietsen zijn voorzien van een onderhoudsbeurt
- Kopen met garantie
- Gratis afhalen in de winkel
- Thuis bezorgd binnen 3 tot 5 werken (voor het bezorgen van fietsen rekenen wij bezorgkosten)

Tips bij aankoop

Tweedehands fietsen en e-bikes

Tweedehands fiets kopen, waar op letten?
Voordat je overgaat tot de aanschaf van een tweedehands (elektrische) fiets is het belangrijk dat de framehoogte juist is. De juiste framehoogte is van groot belang voor een optimale comfortabele fietshouding bij het fietsen met trapondersteuning. Ook is het van belang dat de accu nog in goede staat is en de elektrische onderdelen zoals de motor en display nog goed werken. Neem voor vragen en advies contact met ons op of kom (indien gewenst op afpraak) naar de winkel.
​​​​​​​
Kwaliteit en Garantie tweedehands fietsen
Schakelaar Tweewielers is een erkend Bovag bedrijf. Op onze goed gebruikte tweedehands (elektrische) fietsen geven wij minimaal een garantie van 3 maanden, of Bovag garantie (dit wordt aangegeven bij de fiets) of indien van toepassing de resterende fabrieksgarantie. Alle tweedehands (elektrische) fietsen zijn afgesteld en voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig op weg kunt met uw aangeschafte tweedehands fiets of e-bike.

Waar op letten bij aanschaf van een fiets

Welke maat fiets heb ik nodig?

Fietsen zijn is diverse maten verkrijgbaar. De framemaat wordt gemeten vanaf de trapas tot aan de zadelpen, in centimeters (cm). Hoe te meten? Meet uw binnen beenlengte (vanaf de grond tot kruishoogte) en vermenigvuldig dit met 0,68. Zit u precies tussen twee framematen in, dan kunt u bijvoorbeeld bij een (elektrische) fiets die is voorzien met een verende zadelpen beter één maat kleiner nemen.

Tabel indicatie framemaat bij lichaamslengte
Lengte:               Framemaat:
150 - 165 cm     49 cm
155 - 170 cm     51 cm
160 - 175 cm     53 cm
170 - 185 cm     57 cm
185 - 195 cm     61 cm
​​​​​​​195 - 210 cm     65 cm