Zwols familiebedrijf sinds 1952
Tweevoudig winnaar Bovag monteur verkiezing
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Tweedehands e-bikes

Bekijk ons aanbod

Op zoek naar een goed gebruikte tweedehands elektrische fiets? Dan ben je bij Schakelaar Tweewielers op het juiste adres. Via de webshop vind je ons aanbod elektrische tweedehands fietsen. Alle tweedehands elektrischenfietsen staan online en zijn (bij voorkeur op afspraak) te zien en te testen in de winkel. Je kan kiezen om een tweedehands elektrische online te bestellen en vervolgens af te halen in de winkel of te laten bezorgen. Maak tijdens het zoeken van een tweedehands elektrische fiets gebruik van de handige filterfuncties aan de linkerzijde van elke categorie pagina, zodat je sneller en makkelijker de ideale tweedehands elektrische fiets kan vinden.

Unsplash

Waarom een tweedehands elektrische fiets kopen bij Schakelaar Tweewielers?
- Maak een gratis proefrit
- Meer dan 1300 m2 showroom
- Alle fietsen zijn voorzien van een onderhoudsbeurt
- Kopen met Bovag garantie
- Gratis afhalen in de winkel
- Thuis bezorgd binnen 3 tot 5 werken (voor het bezorgen van fietsen rekenen wij bezorgkosten)

Tips bij aankoop

Tweedehands e-bikes

Tweedehands elektrische fiets kopen, waar op letten?
Voordat je overgaat tot de aanschaf van een tweedehands elektrische fiets is het belangrijk dat de framehoogte juist is. De juiste framehoogte is van groot belang voor een optimale comfortabele fietshouding bij het fietsen met trapondersteuning. Ook is het van belang dat de accu nog in goede staat is en de elektrische onderdelen zoals de motor en display nog goed werken. Neem voor vragen en advies contact met ons op of kom (indien gewenst op afpraak) naar de winkel.
​​​​​​​
Kwaliteit en Garantie tweedehands elektrische fietsen
Schakelaar Tweewielers is een erkend Bovag bedrijf. Op alle onze goed gebruikte tweedehands elektrische fietsen geven wij Bovag garantie of indien van toepassing de resterende fabrieksgarantie. Alle tweedehands elektrische fietsen zijn afgesteld en voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig op weg kunt met uw aangeschafte tweedehands elektrische fiets.