Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

Tweedehands fietsen

Aanbod tweedehands (elektrische fietsen)

Op zoek naar een goed gebruikte tweedehands fiets? Dan ben je bij Schakelaar Tweewielers op het juiste adres. Via de webshop kan je makkelijk zoeken naar de juiste tweedehands fiets. Alle tweedehands fietsen staan online en zijn te zien in de winkel. Je kan kiezen om een fiets online te bestellen en te laten bezorgen. Je kan er ook voor kiezen om de fiets te komen afhalen in de winkel. Maak tijdens het zoeken van een tweedehands fiets gebruik van de handige filterfunctie, zodat je sneller en makkelijker de ideale tweedehands fiets kan vinden. 

Waarom een tweedehands fiets kopen bij Schakelaar Tweewielers?
- Ruim aanbod tweedehands fietsen
- Fietsen zijn voorzien van een onderhoudsbeurt
- Kopen met Bovag garantie
- Gespreide betaling mogelijk

Unsplash

Handige tip bij het kopen van een tweedehands fiets
Voordat je overgaat tot de aanschaf van een goed gebruikte tweedehands fiets is het belangrijk dat u de juiste frame hoogte kiest. De juiste frame hoogte is van groot belang bij een (tweedehands) fiets. Onderstaand de verdere informatie over de juiste framehoogte of laat je adviseren door één van onze verkoopspecialisten in onze winkel.

Kwaliteit en Garantie tweedehands fietsen
Schakelaar Tweewielers is een erkend Bovag bedrijf. Op alle onze goed gebruikte tweedehands fietsen geven wij garantie. Alle goed gebruikte tweedehands fietsen zijn afgesteld en voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig op weg kunt met uw aangeschafte goed gebruikte tweedehands fiets.

Waar op letten bij aanschaf van een fiets

Welke maat fiets heb ik nodig?

Tweedehands fietsen zijn is diverse maten verkrijgbaar. De framemaat wordt gemeten vanaf de trapas tot aan de zadelpen, in centimeters (cm). Hoe te meten? Meet uw binnen beenlengte (vanaf de grond tot kruishoogte) en vermenigvuldig dit met 0,68. Zit u precies tussen twee framematen in, dan kunt u bijvoorbeeld bij een fiets die is voorzien met een verende zadelpen beter één maat kleiner nemen.

Tabel indicatie framemaat bij lichaamslengte
Lengte:               Framemaat:
150 - 165 cm     49 cm
155 - 170 cm     51 cm
160 - 175 cm     53 cm
170 - 185 cm     57 cm
185 - 195 cm     61 cm
​​​​​​​195 - 210 cm     65 cm