Gazelle Ultimate Fietsen

Gazelle Ultimate dealer Schakelaar Tweewielers Fietsenwinkel Zwolle

Schakelaar Tweewielers is erkend en exclusief Gazelle Ultimate dealer. De Gazelle Ultimate fietsen zijn licht, hebben een slim design en robuuste kwaliteit. Ervaar zelf deze perfecte eenheid en maak een proefrit op de nieuwste Gazelle Ultimate modellen. Klik hier voor meer algemene informatie over de Gazelle Ultimate fietsen.
 

De perfecte combinatie:


Assortiment Gazelle Ultimate


Gazele Ultimate: E-bike
Een elektrische Gazelle Ultimate geeft u een natuurlijke rijervaring en door de krachtige motoren van Bosch trapt in moeiteloos. Schakelaar Tweewielers is gespecialiseerd in elektrische fietsen. In het topsegment hebben wij onder andere de elektrische fietsen van Gazelle Ultimatie in ons assortiment. De elektrische fietsen van Gazelle Ultimate zijn geschikt voor elk type gebruik. Met de krachtige Bosch motoren kunt u moeiteloos in heuvelachtig landschap fietsen. Hoogwaardige elektronica met verschillende sensoren zorgt voor een unieke, nieuwe beleving van elektrische fietsen. Door de grote accucapaciteit heeft een bovendien een actieradius tot wel 130km. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen verzekert u van de beste kwaliteit.


Gazelle Ultimate C8 HMB E-bike
Leverbaar vanaf €2949.-

- Bosch middenmotor
- Keuze uit meerdere accu's
- 8 versnellingen
- Gesloten kettingkast

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 Gazelle Ultimate: Stadsfietsen
Maximaal genieten met een comfortabele en robuuste Gazelle Ultimate stadsfiets. Licht van gewicht door het hoogwaardige aluminium frame, voorzien van een gesloten kettingkast en veilige verlichting met naafdynamo. Schakelaar Tweewielers is gespecialiseerd in stadsfietsen. In het topsegment hebben wij onder andere de stadsfietsen (City Comfort) van Gazelle Ultimate in ons assortiment. Met de comfortabele Gazelle Ultimate stadsfietsen geniet u maximaal van elke rit. Of u nu naar uw werk fietst of een tocht buiten de stads maakt, u zit altijd goed dankzij het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium frame. De toepassing van een naafdynamo en gesloten kettingkast beperken het onderhoud van deze allrounders tot een minimum.


Gazelle Ultimate C11
Leverbaar vanaf €1699.-

- 11 versnellingen
- Gesloten kettingkast
- Magura hydraulische remmen
- Comfortabele vering

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 Gazelle Ultimate C8
Leverbaar vanaf €1349.-

- 8 versnellingen
- Gesloten kettingkast
- Magura hydraulische remmen
- Comfortabele vering

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 


Gazelle Ultimate S8
Leverbaar vanaf €1599.-

- 8 versnellingen Shimano Alfine
- Belt aandrijving
- Schijfremmen
- Aluminium frame


KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
 Gazelle Ultimate: Trekking
Sportief en comfortabel, dat zijn de Gazelle Ultimate trekking fietsen. Met het hoogwaardige aluminium- of carbon frame geniet u altijd van een perfecte rijervaring en een comfortabele zithouding. De lichtgewicht verende voorvork zorgt ervoor dat u comfortabel over elke ondergrond rijdt. Schakelaar Tweewielers is gespecialiseerd in trekkingfietsen. In het topsegment hebben wij onder andere de sportieve trekkingfietsen van Gazelle Ultimate in ons assortiment. Sportiviteit en comfort gaan hand in hand bij de Gazelle Ultimate Trekking fietsen. Dit maakt van elke toertocht een aangename ervaring. Met het hoogwaardige aluminium frame geniet u altijd van een perfecte rijervaring en een comfortabele zithouding. De lichtgewicht verende voorvork zorgt ervoor dat u comfortabel over elke ondergrond fietst.


Gazelle Ultimate T27
Leverbaar vanaf €1349.-

- 27 versnellingen
- Lichtgewicht frame
- Hydraulische remmen
- Comfortabele vering

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 Terug naar de vorige pagina