;

Winterbanden scooter

Informatie

Unsplash

Wat is het nut van winterbanden?

Winterbanden scooter

De winters in Nederland worden steeds extremer. Langdurige periode met vorst, soms veel sneeuw en ijzel maken de wegen glad en gevaarlijk. Winterbanden zijn geen dus overbodige luxe en vergroten uw veiligheid. De standaard scooterband heeft als eigenschap, wanneer de temperatuur lager wordt het rubber verhardt. Dit heeft als gevolg dat de band minder grip heeft in winterse weersomstandigheden. Winterbanden hebben een zachte, flexibele rubbersamenstelling met 'lamellen' die zich vast grijpen op het wegdek. Hierdoor profiteert u van een betere grip, comfortabeler weggedrag en optimale veiligheid. De winterband is ter vervanging voor de zomerband en te gebruiken voor in de winterse maanden. Onder de 8 graden Celsius bieden winterbanden meer grip, comfort en veiligheid.

Kies de juiste winterband

Stappenplan

STAP 1:
Selecteer het merk en type scooter Selecteer via onderstaande lijst het merk van je scooter. Ga vervolgens naar het overzicht en selecteer het type scooter. Staat het merk en type scooter wat u zoekt niet in de lijst? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan per telefoon of per mail, wij adviseren u graag.

STAP 2:
Kies wel of geen montage Kies voor de montage actie nu tijdelijk met extra korting op de normale montagekosten bij aanschaf van een winterbandenset of voor eigen montage.

​​​​​​​STAP 3:
Kies wel of geen opslag U kan er voor kiezen om de zomer/winterbanden bij ons in het magazijn te laten opslaan. Voor deze service rekenen wij opslagkosten.

Unsplash
Unsplash

Sym winterbanden

Wintersets

Voor de meest gangbare SYM scooter modellen hebben wij winterbandensets beschikbaar. Klik op onderstaande button, selecteer het type SYM scooter en vervolgens zie je de leverbare wintersets.

Unsplash

Piaggio/Vespa winterbanden

Wintersets

Voor de meest gangbare Vespa/Piaggio scooter modellen hebben wij winterbandensets beschikbaar. Klik op onderstaande button, selecteer het type Vespa of Piaggio scooter en vervolgens zie je de leverbare wintersets.

Unsplash

Peugeot winterbanden

Wintersets

Voor de meest gangbare Peugeot scooter modellen hebben wij winterbandensets beschikbaar. Klik op onderstaande button, selecteer het type Peugeot scooter en vervolgens zie je de leverbare wintersets.

Unsplash

Overige merken

Wintersets

Staat het merk of type van je scooter niet op de lijst, neem dan contact met ons op. Je kan ook zoeken op de maat van de band. De maat van de band staat op de zijkant van de buitenband.