Informatie Piaggio Wi-Bike

Piaggio Wi-Bike onderdelen, service en onderhoud. Schakelaar Tweewielers kan u hiermee helpen. Wij als erkend Piaggio/Vespa dealer zijn naast scooters ook gespecialiseerd in e-bikes en fietsen. Heeft u een technisch probleem, wilt u onderhoud laten uitvoeren of zoekt u een specifiek onderdeel voor de Piaggio Wi-Bike? De meest voorkomende (slijtage)onderdelen zijn verkrijgbaar via onze webshop. Zoek je iets specifieks of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.  

 


ONDERHOUD EN ONDERDELEN pIAGGIO WI-BIKE


Piaggio Wi-Bike onderdelenONDERDELEN PIAGGIO WI-BIKE

Op zoek naar onderdelen voor een Piaggio Wi-Bike? Klik op onderstaande button voor het overzicht van alle onderdelen. 


GA NAAR piaggio wi-bike ONDERDELEN

 


Cortina Speed collectie fietsenONDERHOUD PIAGGIO WI-BIKE

Voor onderhoud of reparaties raadpleeg onze werkplaats-afdeling u helpen. Maak een afspraak via onze website, of neem per telefoon contact met ons op.


werkplaats afspraak maken

 


Algemene informatie Piaggio Wi-Bike


De Piaggio Wi-Bike heeft een 250W-350W elektrische motor met 50 Nm koppel geheel ontworpen, ontwikkeld en gebouwd door de Piaggio Group. Het is een ultra modern en zeer compacte motor met een vorm die is ontworpen voor een perfecte opname in de elegante esthetiek van het frame. In feite is het een axiale symmetrische vorm, dat wil zeggen, ontworpen rond de pedaalas, maakt het mogelijk om de gehele elektromotor achter het kettingwiel omvatten om het esthetische effect sterk verminderen. Het is de gehele aandrijving (motor, batterij en bedieningsdisplay assemblage) van de Piaggio Wi-Bike die opvalt door de technologie die het gebruikt en voor de functies die het biedt. De Piaggio Wi-Bike heeft een display van de nieuwste generatie die draadloos wordt voorzien van informatie door de NFC (Near Field Communication) technologie. De USB aansluiting werkt als smartphone lader en wordt gebruikt voor software updates. De Bluetooth technologie wordt gebruikt voor service activiteiten.

De Piaggio Wi-Bike staat  op een hoog niveau qua veiligheid. Het display, de batterijen en de elektromotor zijn met elkaar verbonden en kunnen alleen werken als deze drie eenheden op de fiets aanwezig zijn. Het afhalen van het display (die werkt als een elektronische sleutel) bij het parkeren maakt de Piaggio Wi-Bike praktisch onbruikbaar.  De GPS/GSM-module die is ondergebracht in de batterij, werkt zowel als een satelliet anti-diefstal apparaat en datatransmissie element voor de accu. Als het systeem een poging diefstal van het voertuig detecteert, wordt een waarschuwing onmiddellijk verstuurd via de speciale app en de positie van het voertuig wordt bijgehouden op de kaart.
Via de smartphone app kunt u de oplaadstatus zien en ontvangt u een alert bericht in het geval van een slechte lading, bijvoorbeeld na een lange stiltand van de fiets. De 400 Wh ion en lithium batterij is elegant ondergebracht onder het zadel in correspondentie aan de verticale buizen en levert bijzonder lange afstand, gemiddeld tussen de 60 en 120 kilometer, afhankelijk van de modus en weersafhankelijke factoren. De volledige oplaadtijd is iets meer dan 3 uur. De batterij garandeert het hoogst mogelijke niveau van veiligheid en het is volledig waterdicht (IP 65). De Piaggio Wi-Bike maakt gebruik van een riemaandrijving (belt) in combinatie met de slimme NuVincy N360 versnellingsnaaf waarbij u traploos schakelt. Zo zit u nooit meer in een te lichte of te zware versnelling. Een 9-speed derailleur (ketting aandrijving) is ook mogelijk. Voor extra veiligheid is de Piaggio Wi-Bike voorzien van schijfremmen (voor 180 mm achter 160 mm) met hydraulische remklauwen.

Piaggio W-BikeDe Piaggio Wi-Bike communiceert met uw smartphone via Bluetooth en de PMP (Piaggio Multimedia Platform) technologie. De bijhorende app is speciaal ontworpen voor de Piaggio Wi-Bike en is voorzien van de nieuwste functies, zoals navigatie, niveau ondersteuning en de exclusieve DEA techniek. Een conventionele elektrisch ondersteunde fiets biedt een beperkt en bepaald aantal niveaus van trapondersteuning die altijd in verhouding blijven staan door de tot fietser toegepaste energie zodra de modus is geselecteerd. Met de Piaggio Wi-bike (dankzij de exclusieve Dynamic Engine Service techniek) kan de gebruiker de ondersteuningsstand van de elektrische motor op een percentage programmeren. Dankzij de mogelijkheid van het variëren van de motor bijdrage, is de Piaggio Wi-Bike een echte fitness machine, waar de fietser zijn of haar fysieke inspanning kan instellen (bijvoorbeeld, 100W van inspanning en een bepaalde frequentie van trappen). Via de app kun je vooraf gedefinieerde vermogen modi gedurende de boog van gebruik te kiezen zal zijn, echte " motor mappings ".

Wi-Bike betekent ook 'community': aan het einde van elk trainingssessie of gewoon over de voltooiing van uw rit, kunt u de gegevens met betrekking tot de ervaring die je net hebt gehad met je vriend op de meest voorkomende sociale netwerken te delen. Pure Italian Design de elegant sport ontwerp dat Wi-Bike onderscheidt is het resultaat van de Piaggio stijl centrum dat gewerkt om de beste en meest onderscheidende Italiaans design combineren met functionaliteit en bedieningscomfort. Moderne stijl, geraffineerde oplossingen en eenvoud zijn de sleutelwoorden die de Piaggio Group ontwerpers in hun werk geïnspireerd. Het resultaat komt samen in een frame volledig uit in aluminium met een duidelijk sport look die een schok geabsorbeerd vork mounts, maakte ook in aluminium en die beschikbaar zijn in verschillende versies van Piaggio Wi-Bike vanaf de klassieke mannelijke en unisex duo is. vanuit een stilistisch oogpunt van de uitdaging van het naadloos invoegen de aandrijflijn onderdelen (elektromotor, transmissie en batterij) in het frame is bijzonder succesvol, zodat lijnen van de fiets rationeel schoon en ongestoord. In feite is de motor ontworpen rond de pedaalas, blijft verborgen door het tandwiel, terwijl de batterij ondergebracht onder het zadel op de horizontale pijp kan gemakkelijk worden verwijderd. En dus is de Piaggio Wi-Bike's aandacht voor eenvoud en gebruiksvriendelijkheid onderbouwt in vormen die met functionaliteit zijn bedacht in het achterhoofd en als eerbetoon aan de elegantie van Italiaans design.