Zwols familiebedrijf sinds 1952
Tweevoudig winnaar Bovag monteur verkiezing
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!
Zonalarm! Voorkom smeltende dashboards en tellers met een windschermhoes.
15-06-2021

Zonalarm! Voorkom smeltende dashboards en tellers met een windschermhoes.

ZONALARM! Smeltende dashboards en tellers door windscherm scooter! Een windscherm op je scooter is de ideale oplossing om wind, regen en ongedierte tegen te houden. Maar opgelet, een windscherm kan je scooter ook beschadiging. Wanneer je de scooter onoplettend en lang in de zon parkeert, gaat het windscherm 'werken' als een soort vergrootglas. De lensvorming zorgt vervolgens voor lelijke brandplekken op je dashboard, tellerwijzer en soms stuurkap. 
 
Hoe voorkom je dit?
Vooral in de extremere warme dagen met veel zon is het opletten. Zet je scooter zo veel mogelijk in de schaduw. Geen schaduw te vinden? Parkeer de scooter dan haaks op de zon, op een manier dat het stuur niet naar de zon gericht staat. In de praktijk is dit vaak lastig. Bescherm daarom je windscherm met een handige windschermhoes. De windschermhoes is universeel, snel te monteren en passend voor alle hogere scooter windschermen. De windschermhoes is tijdelijk extra voordelig.
 
Prijs en bestelinfo
Klik op onderstaande blauwe button voor de actieprijs. Het is mogelijk om dit artikel af te halen in de winkel. Liever online bestellen? Dan kan via de webshop.

BESTEL/prijs WINDSCHERMHOESb