Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

.

Helmen actie

Extra voordeel bij aankoop van een helm

Extra voordeel bij aankoop van een helm bij Schakelaar Tweewielers. Shop online, verzending is gratis! Kies het type helm en bekijk het complete assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in scooterhelmen, e-bike helmen en fietshelmen. De helmen zijn tevens te zien en te passen in de winkel. De winkelvoorraad wordt per helm model aangegeven bij de productinformatie.

- Ruime voorraad helmen
- Tot 25% korting op diverse helmen
- Gratis verzending
- Ook te passen in de winkel 

Unsplash

Ik ben op zoek naar een helm voor:

Assortiment helmen snorscooter

Verplicht sinds 01-01-2023

Sinds 1 januari 2023 is het verplicht om met een snorscooter of snorfiets een helm te dragen. De standaard fietshelm is niet voldoende goedgekeurd als snorscooter helm. Daarom zijn er speciale snorscooterhelmen ontworpen. De snorscooter helm die wel op een normale fietshelm lijkt en is voorzien van een NTA 8776 keurmerk. Schakelaar Tweewielers heeft een ruim assortiment (snorscooter) helmen met NTA 8776 keurmerk. Op deze pagina worden de populairste modellen van dit moment uitgelicht. De helmen zijn online te bestellen, maar ook te zien en te passen in de winkel. De juiste helmmaat is erg belangrijk, een verkeerde maat helm heeft invloed op de veiligheid en pasvorm. Wil je een goed advies bezoek dan de winkel. Scroll verder voor de veelgestelde vragen over de snorscooter helmplicht, of neem contact met ons op.

Unsplash

Populaire Snorscooter Helmen:

Unsplash

Populair: E-City/E-Light Snorscooter Helmen

Speciaal ontworpen voor de snorscooter en speed pedelec

De Vito E-City en E-light zijn één van de populairste snorscooter helmen van dit moment. De helmen zijn in meerdere kleuren leverbaar. De E-City is het model zonder vizier, de E-Light is uitgevoerd met een verstelbaar vizier. Beide uitvoeringen zijn voorzien van LED verlichting voor en achter, de verlichting is op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Ook zijn beide modellen uit te breiden met oorpads, ideaal voor in de koudere wintermaanden. Voor de E-light zijn ook andere kleuren vizieren leverbaar, zoals een smoke of spiegel vizier. 

Veel gestelde vragen helmplicht

Snorscooter helmplicht

Veel gestelde vragen over de snorscooter helmplicht: Is elke fietshelm geschikt voor de snorscooter helmpicht?
Nee, een fietshelm moet voorzien zijn van een NTA 8776 keurmerk, klik hier voor de modellen.
Mag ik ook een scooterhelm dragen op een snorfiets/snorscooter?
Ja dit mag, klik hier voor de scooter jethelmen.
Mag ik met een snorscooter op het fietspad bijlven rijden?
Ja, snorscooters met een blauw kenteken mogen op het het fietspad blijven rijden.
Is het mogelijk om de 25km scooter om te keuren naar een 45km scooter (geel kenteken)?
Ja bij de meeste scootermodellen van de merken die wij voeren is dit mogelijk, neem contact met de werkplaats op voor de mogelijkheden.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.