Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

SUPER73

The Original Electric Motorbike

Ben je op zoek naar een gave fatbike? Dan ben je bij Schakelaar Tweeielers op het juiste adres. Schakelaar Zwolle is officieel en erkend SUPER73 e-bike dealer van regio overijssel. Wij hebben de nieuwste SUPER73 collectie elektrische fietsen in de winkel staan. Een proefrit maken? Dat kan, neem voor een afspraak contact met ons op. Het is ook mogelijk om een SUPER73 elektrische fatbike te bestellen via de webshop, wij bezorgen door heel Nederland.

Unsplash
Unsplash

Informatie

SUPER73

Super73 is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van elektrische fietsen. Het bedrijf is opgericht in 2016 in California, Verenigde Staten, en is sindsdien snel gegroeid in populariteit dankzij hun unieke stijl en kwaliteit. De Super73 e-bikes zijn ontworpen om een perfecte mix te bieden tussen stijl en functionaliteit, wat ze een favoriet maakt bij een breed scala aan fietsers. Het assortiment van Super73 omvat verschillende modellen, waaronder de S-series, R-series en de Z-series. De S-series zijn ontworpen voor stadsgebruik, terwijl de R-series en Z-series beter geschikt zijn voor avontuurlijke ritten en off-road rijden.

​​

Super73 biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder tassen, helmen en reserveonderdelen. Super73 elektrische fietsen zijn uitgerust met krachtige motoren en batterijen die een bereik hebben van maximaal 50-100 km op een enkele lading. De fietsen hebben een maximale snelheid van 25 km/uur, wat ze geschikt maakt voor gebruik op de openbare weg in Nederland. De elektrische aandrijving zorgt voor een soepele en stille rit, terwijl de schijfremmen voor en achter voor een veilige en betrouwbare remkracht zorgen.​

Een van de kenmerkende aspecten van Super73 elektrische fietsen is hun stijlvolle retro-look. De fietsen hebben een minimalistisch ontwerp met een vintage uitstraling, waardoor ze een unieke esthetiek hebben die in het oog springt. De frames zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzame constructie. Al met al is Super73 een populair en gewaardeerd merk onder fietsliefhebbers vanwege hun stijlvolle ontwerp, krachtige prestaties en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets of een off-road avontuur, Super73 heeft een e-bike die aan je behoeften voldoet.

Unsplash

Veel gestelde vragen

SUPER73 Fatbikes

Is SUPER73 legaal in Nederland?
Ja, SUPER73 fatbikes zijn gecertificeerd als elektrische fietsen. Je mag op een SUPER73 zonder rijbewijs, kenteken, helm of verzekering in Nederland op de openbare weg rijden. De SUPER73 e-bikes vallen onder de categorie fietsen met trapondersteuning van maximaal 25km/u en 250W motor (EPAC).

Is gespreide betaling mogelijk bij aanschaf van een SUPER73?
Het is mogelijk om een SUPER73 fatbike via gespreide betaling aan te schaffen. Via IN3 kan tot een bedrag van 3000.- de betaling gespreid worden in 3 maanden. Wel dient het eerste deel direct bij aflevering per ideal voldaan te worden. Het tweede deel betaal je binnen 30 dagen. Het derde deel betaal je binnen 60 dagen. IN3 is gratis voor de klanten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Is voor de SUPER73 ZG ook een spatbordset leverbaar?
Ja, voor de ZG serie is een origineel spatbordset leverbaar. In verband met de beperkte beschikbaarheid van dit artikel is ons advies per telefoon contact met ons op te nemen, tel 038-4535539, kies menu 1. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de spatborden (op afspraak) te monteren in onze werkplaats (locatie Zwolle).

Verkopen jullie ook banden voor de SUPER73 fatbikes?
Ja, de originele SUPER73 banden zijn via ons verkrijgbaar. Ook bieden wij de optie deze (op afspraak) te laten monteren in onze werkplaats (locatie Zwolle). Voor het vervangen of reperen van de banden rekenen wij montagekosten. Naast banden verkopen wij overige slijtagedelen voor de SUPER73 fatbikes.

Is reparatie en onderhoud van SUPER73 elektrische fietsen mogelijk bij jullie?
Ja, wij zijn erkend dealer van SUPER73 en hebben een aparte werkplaats voor elektrische fietsen met gecertificeerde monteurs.