Familiebedrijf sinds 1952
2voudig winnaar Bovag monteur
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!

.

Vespa Dealer Zwolle

Vespa Scooters en E-scooters

Een scooter kopen met zekerheid willen we allemaal. Voor een nieuwe of tweedehands Vespa scooter doe je dat bij Schakelaar Tweewielers, de officiële Vespa scooter dealer van Zwolle, Overijssel! Schakelaar Tweewielers is al jaren trouwe partner van Vespa. Alle benodigde trainingen en opleidingen zijn door ons gevolgd. Een goed advies over de Vespa scooter, het juiste onderhoud en de originele onderdelen vergroten uiteindelijk de levensduur en de restwaarde van de Vespa scooter. Maar het start al bij je eerste bezoek in onze ruime Vespa showroom. Wij handelen met respect, vertrouwen en kennis. Inmiddels al meer dan 70 jaar. De ruime werkplaats is 'up to date' en wij werken uitsluitend met binnenstalling bij reparaties of onderhoud. Als erkend en geautoriseerd Vespa dealer zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, op alle fronten zodat je naast een goed advies een snelle garantie of service afwikkeling kan verwachten.

Unsplash

Assortiment & Voorraad

Info Vespa

Schakelaar Zwolle - Erkend Vespa dealer

Een Vespa scooter dealer is een officiële dealer die gespecialiseerd is in de verkoop van Vespa scooters en gerelateerde accessoires. Vespa is een merk van Italiaanse scooters dat in 1946 is opgericht en sindsdien een iconisch en gewild voertuig is geworden over de hele wereld. Als Vespa dealer biedt men vaak een breed scala aan Vespa scooters, waaronder de nieuwste modellen en verschillende kleuren en stijlen.

Daarnaast biedt Schakelaar Tweewielers ook onderhouds- en reparatiediensten aan voor Vespa scooters om ervoor te zorgen dat ze in goede staat blijven. Wij als officieel Vespa dealer bieden ook accessoires en onderdelen aan die kunnen worden gebruikt om de prestaties of het uiterlijk van een Vespa scooter te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan windschermen, zadels, topkoffers en andere accessoires die speciaal zijn ontworpen voor Vespa scooters.

Kortom, als je op zoek bent naar een nieuwe Vespa scooter of op zoek bent naar onderhoud of reparatie voor je huidige Vespa, is Vespa dealer Schakelaar Zwolle de perfecte plek om te beginnen.

Unsplash

Overig Vespa

Unsplash

Veel gestelde vragen

Schakelaar Zwolle - erkend Vespa dealer Zwolle

Vraag: Zijn jullie een erkend Vespa/Piaggio dealer?
Ja, wij zijn een official Piaggio dealer, zie ook de dealerlocator op de Piaggio site.

Vraag: Is Piaggio van Vespa?
Vespa is een merk van bromfietsen en scooters die geproduceerd worden door het Italiaanse bedrijf Piaggio. Oorspronkelijk was Piaggio een (oorlogs)vliegtuigbouwer die na de Tweede Wereldoorlog geen vliegtuigen meer mocht bouwen.
​​​​​​​
Vraag: Waar wordt Piaggio/Vespa gemaakt
De fabriek van Piaggio/Vespa staat in Pontedera (Italië).