;

Vespa Store Zwolle

Official Vespa Dealer Schakelaar Zwollle

Een scooter kopen met zekerheid willen we allemaal. Voor een nieuwe of goed gebruikte Vespa scooter doe je dat bij Schakelaar Tweewielers, de officiële Vespa scooter dealer van Zwolle en omgeving! Schakelaar Tweewielers is al jaren trouwe partner van Vespa. Alle benodigde trainingen en opleidingen zijn door ons gevolgd. Een goed advies over de Vespa scooter, het juiste onderhoud en de originele onderdelen vergroten uiteindelijk de levensduur en de restwaarde van de Vespa scooter. Maar het start al bij je eerste bezoek in onze ruime Vespa showroom. Wij handelen met respect, vertrouwen en kennis. Inmiddels al meer dan 60 jaar.  De ruime werkplaats is 'up to date' en wij werken uitsluitend met binnenstalling bij reparaties of onderhoud. Als erkend en geautoriseerd Vespa dealer zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, op alle fronten zodat je naast een goed advies een snelle garantie of service afwikkeling kan verwachten.

Unsplash
Unsplash

Accessoires en Onderdelen

Vespa/Piaggio Accessoires

Schakelaar Tweewielers is als official Vespa/Piaggio dealer gespecialiseerd in orginele accessoires van Vespa en Piaggio. Windschermen, valbeugels en achterdrager, etc. Bekijk het aanbod in de webshop of bezoek de de winkel.

Unsplash

Vespa/Piaggio Occasions

Aanbod tweedehands scooters

Op zoek naar een goed gebruikte Vespa of Piaggio scooter? Bekijk het complete aanbod tweedehands scooters online. Alle tweedehands scooters zijn voorzien van een afleverbeurt en hebben Bovag of resterende fabrieksgarantie.