Zwols familiebedrijf sinds 1952
Tweevoudig winnaar Bovag monteur verkiezing
1300M2 showroom en 2 werkplaatsen
E-bikes, E-scooters, Fietsen en Scooters onder 1 dak!
Unsplash

Fietslease

Het nieuwe fietsplan

Iedereen heerlijk op de fiets naar het werk! Veel mensen doen dit al met een eigen fiets of met een fiets van de zaak. En dat laatste kost bijna niets: door optimaal gebruik te maken van de huidige en nieuwe regelingen. Door de huidige en nieuwe fiscale regelgeving is het mogelijk om een nieuwe e-bike aan te schaffen met een korting tot 40%. 

Fietsen naar de zaak is gezond, goed voor het milieu en zorgt ervoor dat je de dag energiek begint. Door de e-bike worden afstanden voor woon- werkverkeer tot 20 kilometer steeds makkelijker overbrugbaar. En met een high-speed e-bike is een afstand tot 40 kilometer zelf goed te doen op de fiets. Daarnaast behoren files en parkeerproblemen tot de verleden tijd. Vanaf 1 januari 2020 komt er een nieuwe en voornamelijk eenvoudige fietsregeling: Fiets van de zaak met een vaste bijtellingpercentage van 7%.

Voordelen werkgever

Leasefiets

- Mogelijkheid om een toffe e-bike voor uw medewerkers te faciliteren
- Meer gezonde kilometers en vitalere werknemers
- Besparing op sociale bijdragen (15 - 20%) en auto- en parkeerkosten
- Parkeerproblemen zijn verleden tijd

Voordelen werknemer

Leasefiets

- Lease een splinternieuwe e-bike met 30-40% fiscaal voordeel
- Keuze uit elke type fiets, zelfs een high-speed e-bike
- Een frisse en pro-actieve start van de werkdag
- Mogelijkheid om de fiets na 36 maanden over te nemen

Unsplash

Fietsplan & Werkkostenregeling

WKR regeling en Fietsplan

Naast de nieuwe fiscale regeling voor een leasefiets, kunt u ook nog steeds gebruik maken van het huidige fietsplan. Via de werkkostenregeling valt een fiets van de zaak binnen de vrije ruimte van deze werkkostenregeling. Binnen deze werkkostenregeling kunt u gebruik maken van fiscaal voordeel tot 45%! Maandelijks wordt er een vast bedrag van uw bruto maandsalaris ingehouden. Zodra het volledig bedrag van de fiets is betaald, is de fiets volledig eigendom van de berijder.

Onze leasepartners

Eenvoudig geregeld

Schakelaar Tweewielers werkt onder andere samen met de volgendae leasepartners. Heb je vragen of wil je een passend advies, neem dan contact met ons op. We helpen u graag. Tevens is een afspraak of bezoek in uw eigen bedrijf mogelijk.